Adolf Hitler

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2125 gün önce görüldü
Ha sen vahşi köpek birisi deyince doğru bir tesbit oluyor ama ben yazdığımda ben "sığ bir adam" oluyorum.
Diğer taraftan vahşi köpek diye tanımladığı birisinin sembolünü geçici de olsa avatarına taşımak olsa olsa beyinsizlik mi olur sence?

Kesinlikle. Ve her insanın sürekli doğruyu temsil edemeyeceğini, hep hak terazisine göre hareket edemeyeceğini anlatır. Gözünde beni nereye koydun sen iki gözümün çiçeği?

En kötüden bile "nasıl olunmayacağını" öğrenirsin şiarıyla çok evvel tanıştırıldım. Bazı konularda talihim yaver gitti.

"Vahşi köpek" ifadene binaen yazmadım ben onu. Hitler'i savunduğum sanrısıyla yazıyorsun.

muhtemelen melnur'u da kampa gönderirdi : ddd

sevdiğimiz güzel bir adolf'tü yazık oldu. hiç öyle saf kötülük falan da değildir alnı açık başı dik bir iyiliktir : )

Hiç hoş değil. Yüzeysel. Hakkını vermekten bahsediyorum burada. Reva görülen İbrahim Tatlıses öpüşü mü?

Sizin siyaset konularindaki sevgi enerjiniz beni mest ediyor.
Mazur gör.
Gelecekte daha erotik bir öpüsme fotosu koyarim.s

Sizin siyaset konularindaki sevgi enerjiniz beni mest ediyor.
Mazur gör.
Gelecekte daha erotik bir öpüsme fotosu koyarim.s

Bilekliğim var artık. Sadece siyasi değil. Kitai'yi bile sevmeye çalışıyorum. İsmail mesela, neden olmasın?

Cümleler arası hitabet mesafesi kafamı karıştırıyor.

Enerjiniz, gör...

Dış mihraklara hizmet ediyorsun Süreyya.

Bilekliğim var artık. Sadece siyasi değil. Kitai'yi bile sevmeye çalışıyorum. İsmail mesela, neden olmasın?

Cümleler arası hitabet mesafesi kafamı karıştırıyor.

Enerjiniz, gör...

Dış mihraklara hizmet ediyorsun Süreyya.

Sevgisiz kalmissin.
Oysa, korkma..
Kir gönlünün zincirini hsjsksk

Sevgisiz kalmissin.
Oysa, korkma..
Kir gönlünün zincirini hsjsksk

Çok sevgi gördüm ama burcum müsaade etmiyor galiba. Çok korkak biriyim. Korku hayatta tutar. Korkuyu severim.

Kırık zaten, elimden geldiğince... Murat burada olsa da anlatsa... Hayatımın birçok detayına hakim.

@Nyctophilia uğrarsan buralara, sevilmeyi anlat Süreyya'ya. Elbette sevmeyi de.

Büyük dünya düzenini çözmüş bir AKP'li gibisin. Bilirim. Anlıyorum. Daha bugün ifade ettim; şiddet bazen sevgiden doğar. Okumanız gereken şeyler var.

Çok sevgi gördüm ama burcum müsaade etmiyor galiba. Çok korkak biriyim. Korku hayatta tutar. Korkuyu severim.

Kırık zaten, elimden geldiğince... Murat burada olsa da anlatsa... Hayatımın birçok detayına hakim.

@Nyctophilia uğrarsan buralara, sevilmeyi anlat Süreyya'ya. Elbette sevmeyi de.

Büyük dünya düzenini çözmüş bir AKP'li gibisin. Bilirim. Anlıyorum. Daha bugün ifade ettim; şiddet bazen sevgiden doğar. Okumanız gereken şeyler var.

Son cümlelerin provokasyon iceriyor ama su an kafam cok iyi ve acaip relaxim.
Sevgi şiddet icermez.O savunmak istediğin şehvet.
Kendini tanimayanlar baskalarina anlattirir cünki özgüvensizdir.

Burcuna gelince.
Oğlaklar disi soguk ici volkan gibidir.
Fazla kasma.Patlarsin.

Son düzenleme:
Son cümlelerin provoke iceriyor ama su an kafam cok iyi ve acaip relaxim.
Sevgi şiddet icermez.O savunmak istediğin şehvet.
Kendini tanimayanlar baskalarina anlattirir cünki özgüvensizdir.

Burcuna gelince.
Oğlaklar disi soguk ici volkan gibidir.
Fazla kasma.Patlarsin.

Sevgi şiddet içerir demedim. Bazen şiddet sevgiden doğar dedim. Umarım farkı anlarsın. Yoksa literatürle ifade etmek durumunda kalırım.

Yok, ifadesine ikna olunmayanlar şahit çağırır. Bakınız: Mahkeme.

Yine yüzeysel yaklaşıyorsunuz. Her oğlak aynı gibi. Size belki kasmadığımı da anlatır. Ben hayli rahatken siz neden gerilim hissediyorsunuz?

Sevgi şiddet içerir demedim. Bazen şiddet sevgiden doğar dedim. Umarım farkı anlarsın. Yoksa literatürle ifade etmek durumunda kalırım.

Yok, ifadesine ikna olunmayanlar şahit çağırır. Bakınız: Mahkeme.

Yine yüzeysel yaklaşıyorsunuz. Her oğlak aynı gibi. Size belki kasmadığımı da anlatır. Ben hayli rahatken siz neden gerilim hissediyorsunuz?

Sevgi siddet icermedigi icin sevgiden siddet dogmaz.
Suyun atesi icermedigi gibi.Yok icinde.Ates dogmaz
Üstüne basa basa söylüyorum savundugun sehvet ile alakali.

Niye sahide gerek duyuyosun?Cok mu önemli?Bu benim! Ister kabul edin, ister istemeyin demek varken.
Aslinda iltifat etmistim burcununa dair.Ama iste inatcilik.

Relaxim diyorum niye gerilim hisediyosun diyosun.
Ama ben sahit cagirmayacagim.

Sevgi siddet icermedigi icin sevgiden siddet dogmaz.
Suyun atesi icermedigi gibi.Yok icinde.Ates dogmaz
Üstüne basa basa söylüyorum savundugun sehvet ile alakali.

Niye sahide gerek duyuyosun?Cok mu önemli?Bu benim! Ister kabul edin, ister istemeyin demek varken.
Aslinda iltifat etmistim burcununa dair.Ama iste inatcilik.

Relaxim diyorum niye gerilim hisediyosun diyosun.
Ama ben sahit cagirmayacagim.

Düşünce - davranış - duygu dizilimiyle, zıtlık ifade eden su - ateş örneği aynı olamaz. Ki, kabul etsek bile yine sizi yanıltır. Ateşin yanması için gereken şey suyun içinde bulunmasına rağmen, su, ateşi söndürür. İçinde var yani. İçinde var olmasına rağmen farklı bir nedene sebep olur.

Hiç önemli değil. İddiaya kani olmayan birine birincil veya ikincil kaynaktan delil sunarsınız. Bir iddiam varsa, ispatla mesul olan benim. İspat edebilmek adına elimden gelenleri sergilememden daha doğal ne olabilir? İltifatınız beni hiç ilgilendirmiyor.

Şahit çağırmanız beni daha fazla ikna eder. Yine de siz bilirsiniz.

Düşünce - davranış - duygu dizilimiyle, zıtlık ifade eden su - ateş örneği aynı olamaz. Ki, kabul etsek bile yine sizi yanıltır. Ateşin yanması için gereken şey suyun içinde bulunmasına rağmen, su, ateşi söndürür. İçinde var yani. İçinde var olmasına rağmen farklı bir nedene sebep olur.

Hiç önemli değil. İddiaya kani olmayan birine birincil veya ikincil kaynaktan delil sunarsınız. Bir iddiam varsa, ispatla mesul olan benim. İspat edebilmek adına elimden gelenleri sergilememden daha doğal ne olabilir? İltifatınız beni hiç ilgilendirmiyor.

Şahit çağırmanız beni daha fazla ikna eder. Yine de siz bilirsiniz.

Neden ikna edeyim seni yahu, kendi hakkimda bir şey söyler iken?
Öyle bir cabam yok.
Oiki Herseyde var.Öyle bakamazsin benzetmeye.Zitlik acisndan deil üstelik giriftarlik acisindan baktim olaya.
Neyse zaten banlanmissin.

Son düzenleme:
22 yaşında elinde şarap şişesiyle dolaşan bi adamdı savaş çıkınca kendini gösteriyor rütbe üstüne rütbe koyuyor almanya cumhurbaşkanı oluyor 2. dünya savaşında intihar etmiştir
Cumhurbaskanligi mi kaldi Führerdi

Geri