Adolf Hitler

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2124 gün önce görüldü
22 yaşında elinde şarap şişesiyle dolaşan bi adamdı savaş çıkınca kendini gösteriyor rütbe üstüne rütbe koyuyor almanya cumhurbaşkanı oluyor 2. dünya savaşında intihar etmiştir

Boğa burcudur.
Bildiğim kadarıyla da iyi bir hayvan severdir.

Dipnot: Övmüyorum.

çok çok derinliklerdir Hitler şeytanın vücut bulmuş hali kadar zeki o kazansaydı çok farklı bir Dünya olabilirdi o adamı araştırdıkça hep birşeyler çıkıyor nasıl bir adam bu ya derim hep

Yeğeni ile aşk yaşamış diyorlar doğru mu acaba?:/

Doktorların verdiği ilaçlar tarafından beyni uyuşturulan biri

Hitler'e karşı bi sempatim olmuştur hep :)

Gün gelecek Yahudileri yok etmediğim için küfür edeceksiniz bana,sözünü etmiş biri...

Bu adam üzerinde cok calistim.
Essaylerimde onu pozitif bir isiga tutmam yasakti.
Pozitif olarak tek vurgulamama izin verilen sey hakkinda paradoksca yazmam oldu.Mesela retorik gücüne deginnildi mi karsiniza yetenekli bir siyasetci cikiyor.Manipule alaninda basarili demek,kitleleri seytani düsüncelere sürükledigi gibi,azmine ve potansiyeline hayran kalmamak mümkün degil demek.

Son düzenleme:
Kavgam, Siyasi Vasiyetim ve en az iki belgeselini izledim. Bence o saçma dünyayı ele geçirme fikrini yanındakiler yüzünden gerçekleştirememiştir.

Sonunda kötü emellerinde başarısız olup köpek gibi geberip giden piskopat faşist birisi.

Niye köpek diyon yav?
Hic profesyonelce deil.
Lütfen.

Mein Kampf'da agresifliğini "Alman topluluğuna yaşama alanı" sağlamak ifadesi ile açıklar. Buna ek olarak nefreti vardır. Polonya işgali, Yahudi nüfusunun fazla olmasıyla, Fransa işgali, Yahudilere kol kanat germesiyle, Rusya saldırısı, Yahudilerin kalesi görmesiyle açıklanır. Afrika işgalleri Fransa kolonileri olmalarıyla, İngiltere ise kendi dahliyle ifade edilir.

Ari ırka yaşama alanı ve Yahudilere sonsuz istirahat istiyordu. Dünyayı ele geçirmek değil. Nitekim Asya ve Amerika kıtalarına dair hiçbir emel, amaç, hedef, faaliyet yürütmemiştir.

Mein Kampf'da agresifliğini "Alman topluluğuna yaşama alanı" sağlamak ifadesi ile açıklar. Buna ek olarak nefreti vardır. Polonya işgali, Yahudi nüfusunun fazla olmasıyla, Fransa işgali, Yahudilere kol kanat germesiyle, Rusya saldırısı, Yahudilerin kalesi görmesiyle açıklanır. Afrika işgalleri Fransa kolonileri olmalarıyla, İngiltere ise kendi dahliyle ifade edilir.

Ari ırka yaşama alanı ve Yahudilere sonsuz istirahat istiyordu. Dünyayı ele geçirmek değil. Nitekim Asya ve Amerika kıtalarına dair hiçbir emel, amaç, hedef, faaliyet yürütmemiştir.
dünya derken kendi dünyası demeliydim :(

Sığ sensin Hitler domates. Ne o, kendine idol olarak gördüğün bir köpek hakkında söylediklerim mi rahatsız ediyor seni?

İdol mü? Başarısız olan birini neden idol edineyim? Şirket kurarken iflas etmiş birini mi rol model edinirsin? Bence de vahşi bir köpek. Bu durum, onu incelememi ve ondan öğrenmemi engellemez. Bak, senden bile öğreniyorum.

İdol mü? Başarısız olan birini neden idol edineyim? Şirket kurarken iflas etmiş birini mi rol model edinirsin? Bence de vahşi bir köpek. Bu durum, onu incelememi ve ondan öğrenmemi engellemez. Bak, senden bile öğreniyorum.
Ha sen vahşi köpek birisi deyince doğru bir tesbit oluyor ama ben yazdığımda ben "sığ bir adam" oluyorum.
Diğer taraftan vahşi köpek diye tanımladığı birisinin sembolünü geçici de olsa avatarına taşımak olsa olsa beyinsizlik mi olur sence?

Geri