Adnan Oktar'ın Kediciği Ebru Altan Kimdir

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türk Ünlüler
10420134_579424932157933_7085710607885835617_n.jpg

İstanbul doğumluyum. Orta okul ve liseyi Nişantaşı Anadolu Lisesi’nde okudum. Boğaziçi Üniversitesi İş İdaresi Bölümünden mezun oldum. Paleantoloji, biyoloji, genetik ve hayatın kökeni konularında yıllardır araştırma yapıyorum. Yüz milyonlarca yıllık geçmişi olan 5 binin üzerinde fosil örneği üzerinde detaylı incelemelerde bulundum.

A9 TV’de her gün canlılığın kökeni, paleantoloji ve fosil kayıtları, genetik ve biyoloji konularında sohbetlerim canlı olarak yayınlanıyor. Amacım dünya barışının sağlanması için, savaş ve catışalara sebep olan ideolojileri fikren çökertecek bilimsel deliller sunmak, değişik kültürler farklı milliyetler farklı dinler arasında bir catışma olmadığını göstermek ve kin ve öfke yerine sevgi barış ve kardeşliği hakim etmek.

A9 TV de yayınlanan bir diğer program Building Bridges ‘de dünya barışının tesisi icin ve farklı milliyet farklı kültür ve farklı dinlere mensup kişiler arasında dostluk ve sevgiye temel olacak karşılıklı anlayışın tesisi icin kendi alanlarında dünyaca ünlü akademisyenler think-thank kuruluşu yöneticileri gazetecileri sanatçıları ve üst düzey devlet yetkililerini konuk ediyorum. İngilizce olarak sunduğumuz program aynı zamanda Amerikan Wtpn (We The People Network) aracılığıyla Amerikan halkına da sunuluyor. WTPN radyo programlarına da konuk olarak katılıyorum.

Keşke sokakta bir gün şunlarla karşılaşsamda yüzlerine tükürsem

Geri