Adnan Oktar ve kedicikler

• Kullanıcı Pitho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 311 gün önce görüldü
selamlar ,

Su kurana ayak basan kadinin yaptigi eyleme ates puskuren ( ki bencede cok sacma bir eylem ) insanlar olarak bu zati muhterem Adnan hoca ve birbirinin ayni kedicikleri hakkinda dusuncelerinizi merak ettim.

Sizce gercekten muslumanlar mi ?
gunumuz kosullarina ayak uydurup islamiyeti asiladiklarini dusunuyormusunuz ?

kedicikler seksi degil mi

Vs, sorular uzar.

Adnan Oktar Denen Seref Yoksunu Adam Aslinda adnan oktar degil. Adnan oktarin yerine gecerek dini kullanarak meydana gelmeye calisan adiligin gostergesidir. Yaninda Bulunan Kedicik diye adlandirilan Ecnebi Kevaselerde Bu oyunun bir parcasidir. Ramazan ayinda Ble eglence yapip Ahlak bozuklulugu ile Butun medyadakki insanliga hakim olacagini sanan Ruh Hastasi edebsiz adam... Turk Toplumu tarafindanda tepki goruyor.

Bu kedicikleride Erkekler sevebilir bilemicem. Ben ve Benim ailem Elhamdulillah muslimandir. Muslumanlikda boyle Isler yoktur. Ve bize terstir.

Buyuk silikonlularla buyuk tarikat (!) kurma pesinde.

Duyduğum kadarıyla, büyük günah olduğu için evlilik dışı vajinal sex yapmıyorlarmış. Onun dışında Allah ne verdiyse artık...

Dini cemaat lideri olarak biliniyor ve Allah Bismillah MasallH kelimeleri dusmuyor dillerinden. Yine de size gore musluman sayilmiyor yani...

Bu arada adam 7 ayri hastaneden sizofren hasta raporu almis bilginize..

Duyduğum kadarıyla, büyük günah olduğu için evlilik dışı vajinal sex yapmıyorlarmış. Onun dışında Allah ne verdiyse artık...

bildigim kadariyla anal ve oral daha buyuk gunah. Seks sadece uremek icin yapilmali.
Adnan hoca gunah kismini yanlis mi anliyor acaba

bildigim kadariyla anal ve oral daha buyuk gunah. Seks sadece uremek icin yapilmali.
Adnan hoca gunah kismini yanlis mi anliyor acaba
Sadece günah kısmı mı sence yanlış anladığı?
Neyse, bak bir de evrim yalandır(haşa) derler. Hani maymundan geldiysek, neden maymuna geri dönmüyoruz diye bir tez atarlardı ortaya. Aha işte kanıt;
[YOUTUBE]pXdDXMY6_dg[/YOUTUBE]

gayet eglenceli :)

Hocanin hukuk alaninda cok guclu oldugu , actigi davalarin cogunu kazandigi biliniyor.

Acaba bu gucu nereden geliyor ?

iman gucu olabilir mi ?

Öncelikle bu konuda seni hiç samimi bulmadığımı dile getirmek istiyorum Pitho.
Saçma olarak bulduğun bir eylemi ki saçmalıktan öte büyük terbiyesizlik, diğer konuda''çarpılmış mı?'' olarak yorumlaman da çok keşmekeş bir tutum bana göre neyse.

Öncelikle biz kimin salih müslüman olup olmadığını hiç bir şekilde bilemeyiz,İnsanlar bunu dile getirse bile işledikleri günah Allah'la onun arasındadır.O yüzden kalkıpta onlara karşı imanölçer hadsizliğinde bulunamam.Doğru bulmuyorum hal ve hareketlerini o ayrı ki bildiğim kadarıyla baş örtüsü konusunda yanlış tutumları ve açıklamaları da var detaylı bir araştırma yapmadığım için buna da pek değinmeyeceğim.Adnan Oktar'ı sert bir dille çok eleştirdim çoğu yerde de.İnsanlara yanlış lanse ettikleri konular olduğunu düşünüyorum ama herkesin bir beyni var.Yanlış aktarılan bir bilgiyi sorgulayıp,araştırıp doğruluğunu ölçebilirler.

Seksi de bulmuyorum,çok iticiler.

Gensler bilin istedim adnan hocam boyle konulari mahkeme karariylan kapattiriyor.

Ne Kediciği Ya,
At Abi Bunlar, At At..

1349694241-001.jpg

Öncelikle bu konuda seni hiç samimi bulmadığımı dile getirmek istiyorum Pitho.
Saçma olarak bulduğun bir eylemi ki saçmalıktan öte büyük terbiyesizlik, diğer konuda''çarpılmış mı?'' olarak yorumlaman da çok keşmekeş bir tutum bana göre neyse.

Öncelikle biz kimin salih müslüman olup olmadığını hiç bir şekilde bilemeyiz,İnsanlar bunu dile getirse bile işledikleri günah Allah'la onun arasındadır.O yüzden kalkıpta onlara karşı imanölçer hadsizliğinde bulunamam.Doğru bulmuyorum hal ve hareketlerini o ayrı ki bildiğim kadarıyla baş örtüsü konusunda yanlış tutumları ve açıklamaları da var detaylı bir araştırma yapmadığım için buna da pek değinmeyeceğim.Adnan Oktar'ı sert bir dille çok eleştirdim çoğu yerde de.İnsanlara yanlış lanse ettikleri konular olduğunu düşünüyorum ama herkesin bir beyni var.Yanlış aktarılan bir bilgiyi sorgulayıp,araştırıp doğruluğunu ölçebilirler.

Seksi de bulmuyorum,çok iticiler.

Pitre :)

samimi degilim zaten , sacma buluyorum ama benim gibi dusunmeyen bircok insan da taniyorum.

Konuyu acarken amacim tam da buydu.forum sakinlerinin fikrini almak , belki dalga gecmek belki yanlis bildigimiz bisey varsa duzeltmek.kisaca buna fikir alisverisi diyoruz...

Carpilmis konusuna gelince , neden bozuluyorsun ? normalde carpilmasi gerekmezmi ?
senin yerinde olsam , hakkinda dava acildigi icin zaten Allahin gazabina ugramis derdim.
Alinmak yerine

Kadınların bacak boyu kadar boyum var.
At gibi olunca. asdfghjk :p

Alınmadım.

Burada ki ''saçma buluyorum'' yorumunla orada ki ''Çarpılmış mı ?'' yorumunu mukayase ettim ve samimi bulmadığımı anlatmak istedim.Dikkat ettiysen kendi duygu durumumla ilgili her hangi bir tanımlamada bulunmadım.

Şuan ki konuda çarpılmakla ilgili yazdığın yazıya da iyi güldüm.Üzerine daha bir şey eklemek istemiyorum,bu kadar.

Alınmadım.

Burada ki ''saçma buluyorum'' yorumunla orada ki ''Çarpılmış mı ?'' yorumunu mukayase ettim ve samimi bulmadığımı anlatmak istedim.Dikkat ettiysen kendi duygu durumumla ilgili her hangi bir tanımlamada bulunmadım.

Şuan ki konuda çarpılmakla ilgili yazdığın yazıya da iyi güldüm.Üzerine daha bir şey eklemek istemiyorum,bu kadar.

Kurana basarak ateistligini vurgulayan kadinin eylemini sacma buldum evet.

Birlikte gulduk oyleyse ....

abdullah Öcalan’ın ve PKK’nın Allahsız, Kitapsız olduğunu belgelerle ispat ettik ve bütün bölge uyandı. Halk kahramanı gibi gösteriyorlardı. Ondan sonra Güneydoğulu aslanlarımız, Kürt kardeşlerimiz bunlardan nefret etti. Ve yalnız kaldılar şu an. Her yerde sövülüyorlar, her yerde aşağılanıyorlar. IŞİD de bunları kazıyıp attı. Allah’tan onlara bir bela olarak geldi bu.
(A9 TV; 14 Ekim 2014)

Demis kendisi..

Allah ne cok seviyor bela vermeyi? seni ve senin turunu neden es geciyor , birde bunu anlasak ya . Kan ve vahsetten keyif alan zavallilar.

IŞİD’e Mehdi (as) çıkana kadar güçleri yetmez. Türk Milletine de ilişmez IŞİD. Hadislerde böyle bir hüküm yok. Böyle bir yapılanmanın çıkacağını Resulullah (sav) 1400 yıl öncesinden en ince detaylara kadar bildirmiş.
(A9 TV; 11 Ekim 2014)

Tabi birde bunu... en cok kendisi korkmali aslinda isidden. Yaniliyormuyum ?

Biraz once siteye giremedim, dedim yok artik.. hemen mi :p

Geri