Adminler banladığı üyeleri yatmadan evvel düşünür mü? sorunsalı

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Yarmacım biz forumsalcıyız temamız yeşil değil o yüzden uyumu göremiyoz.s

Bence adminler mastı banlasın,herkes rahat etsin....

Niye gayet ılımlı görünüyorlardı sanki :)

Gerildim şimdi

"yüreğinn ince ince sızlamadı mı?
gözlerin gizli gizli ağlamadı mı?
BANa da BANa da BANaaağ da söyle ben de bileyim":blush:

Hatem 'in doğum gününde onu 1 günlüğüne Üzümlü Kek yapalım.
Karşı çıkarsa tavrımız bellidir; ban.

Yalnız “kek” kelimesi de ban sebebiydi forumsalda,unuttunuz mu??

Ben o kek i hatırlıyorum Lena. Sanki kuzeydi demi o üstüne alınıyordu:)

Evet evet. Alleg bey de banlanan taraftı. :)

Banlanma listesinde 1inci alleg bey....

Forumsal şehzadeleri hayata hazırlayan sancak gibi eğer direnebilirsen sinirleri bozmaz deliye bağlamazsan olabilecek her türlü rezilliği gördüğün için reelde insanlarla baş etme konusunda daha gözü açık oluyordu insan :) Şaka bir yana bu kadar rezilliğin yaşandığı yerde bu kadar da bilgi birikimi olan kariyer sahibi üyesi olan insanların toplandığı yer yoktur :)

Saysak bak şimdi doktor, hemşire , öğretmenler, veteriner, mühendisler , reklam sektörü vs vs bir iki tane de akademisyen var :)

Bu nasıl bir ironi ise herhalde günlük hayatımızda çok kastığımız için orda koyveriyorduk :)

Rahat olun.
Beni banlayabilirsiniz.
Dönüsüm hep muhtesem oluo cünkü brehbreh.

Seni banladıklarında ben kavga etmiştim bana 2.yi yaşatma :)

@X : Gelecek 5 yıl içerisinde kendini nerde görüyorsun?

Ben:
giphy.gif

QcL8ST.jpeg

Şüphesiz ki biz o’nu (mastor) ban yetkisi edinecek diye yönetici yapmadık.
Sizler bilmez misiniz ki çingeneye yetki verdik önce babasını banladı? -‘Bab 13/1

Evet, kek dediğim için banlandığım doğrudur, kek dediğim için banlanmam mı komikti? yoksa yaptıkları savunma mı? "bir değil, birden fazla kek dediğin için banladık!" demişlerdi.
En son banlandığım da ise hiç bir sebepleri olmadan çok sevgili adminimiz m*rat sırf Süreyya yı savunmayayım diye banlamış, üstüne birde arkamdan multisi var, multisi diye yalan atma acizliği göstermişti, aklıma geldikçe gülüyorum.
Ban yemek gerçekten sorun değil, bence kurallara uymayan herkesin banlanması olması gereken bir şey zaten ama kurallar kişilere göre esnetildiği zaman orada tahammül edemiyorum işte.

Düşünsenize kafa dağıtmak için girdiğiniz yerde birileri ile tartışıyorsunuz o birileri bir yerlerden sizin adınızı kullanmadan salak salak yorumlar yapıyor, banlandığınız da ise gerçekten kafa dinliyorsunuz.

Ban yemediğim platform kalmadı ya, gerçekten ama kendime engel olamıyorum susmayı beceremiyor olmak benim lanetim.

Şahsen ben banlansam, beni banlayan adminin gece yatmadan önce beni düşünmesini istemem.

NE MÜSABENET.

YANLIŞ ŞEYLER BUNLAR, MUAMEZEKÂR YAPIMA TERS.

canınız sıkılırsa beni düşünün

Geri