Admin

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4526 gün önce görüldü
Ciddi biri gibi gözükür, forumun yada sitelerin Düzenini saglar.
Yetkiler verir
Gıcık kaptıgı insanlara ve sitelerin düzenini reklam atanları banlar.
Özelleri okuyabilir..

Bunu sadece adminlere has bir özellik olarak vermemek lazım valla ben bazı üyeleri adminlerden çok daha ciddi buluyorum :p

Gıcık kaptıgı insanlara ve sitelerin düzenini reklam atanları banlar.

Gıcık kaptığı için üye banlayan admin mi varmış şaştım kaldım :D:D :p

Forumun düzenini sağlayan kendi halinde uysal sakin kırmızı (bizim forumda) olan grup :p

Ama ben burası içindemedim ki :)

Buranın adminler ciddi ama genelde hep öyleler ciddi gözükürler :) halbuki değillerdir :)

Buna kısmen katılıyorum.Azımsanamayacak kadar admin sıcacık deli dolu bir kalbe sahip olduğu halde,Adminliğin gereğiymiş gibi mahkeme suratlı takılıyor.Sanki TBMM.Forum yani... insanlar eğlenmeyi dostluk kurmayı hedefliyor sonuçta değil mi ? gereksiz strateji.

gıcık kaptıgı mı hiç daha önce rastlamadım :)
özelleri okuyanı gördüm ama forum sahibi olan kişiyi gördüm o da admin oluyor galibam :D[/B][/SIZE][/COLOR]

Buranın adminler ciddi ama genelde hep öyleler ciddi gözükürler :) halbuki değillerdir :)[/B]

ben değilim bana gelin ben hepinizle konuşur kikirdeşirim :D

Cidden miiii.Benim çenemi başka bir adminimiz Tılsın a sor bidaha düşün benceeee :p :cici: :D

sen bence beni sor bak tılsım iyi bilir bende çok çenebazımdır :D helede konu sohbet güzelse yaz yaz bitiremem :D
Nefertiti mesela o da beni soguk bulurdu dün :D konuştuk bugün tık yok çenemden kaçtı kızcagız :D

Ben seni daha önce niye tanımadım :/ :o işim var şuan bitsin profiline damlıyorum ! ! :p :D

peki bekliyorum :)

TATLI ve Pitre birbirini mi buldu :p yandık kaçılın dağılın herkes sığınaklara bu iki geveze birbirini bulduysa derhal üstün hal ilan edilsin sevdiklerinizle görüşün son olabilir :D:D:D:D :p

hahahah alemsin tatlım ya süpersin sen ne güzel yazmışsın senden başlıcaz ama önce :D

Aaa aa bak şuna yaa kendi çenesi lal sanki.Motor mübarekk turbolu hemde :D:haha::haha::haha:

aşk olsuun işteydim yahu niye bırakayım senii :D

aa dogru kutsal bir görevin vardı unutmuşum özür baby :D

bunlar hep yaşlılıktan sen daha inanma bana :T:

[/B][/QUOTE]

hatırlatırım ay olarak sen benden büyüksün :D[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]

Ama ben hala herşeyi hatırlıyorum senle iki gün konuşmasak beni bile unutursun :D:D :p

huu iftiralara bak :D

Geri