admin olmak

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
büyük güç, büyük sorumluluk ister :rolleyes: adminler candır, gerisi heyecandır :o
(bu kısmı spiderman'den arakladım. çaktırmayın :p)

Forum ne kadar büyükse; Stresi de,derdi de,idare etmesi de o kadar güç.

üye olmak kadar eğlenceli değildir.

birde admine var.

Bu sitede admin gibi davranan(adminlik taslayan) yönetici görmedim sıradan üyeler gibi takılıyor hepsi

Genelde dışarıdaki streslerini forumda üyelerden çıkarırlar kimse ile samimi olmazlar burunları havada olur gizemli takılırlar cool görünmek için..Arkadaş çevresine girerseniz ola ki hatrınızı kırmayıp üye bile banlarlar..

Çok şükür ki bu forumda öyle adminler yok..

Forumun kuruluşundan büyümesine dek her aşamada fazladan dert demek. Rütbesi rengarenk olsa da üyeler kadar renkli, rahat zaman geçirilmiyor.

İsiniz azsa, bedava iscilik iste
Bi arkadasin dedigi gibi bazilari sanirsin bana basbakan, ulke yönetiyor

Ağır abi,ağır abladır.

Zor iştir. Bir kere her kesime sevdiremez kendini. Bunu başarabilen tek bir admin tanıdım onu da sonunda el birliği ile delirtmiştik :honk:
Demem o ki geceni gündüzüne katarsın, üyelerin her isteğine cevap vermeyi denersin, onların işini nasıl kolaylaştırırım diye kafaları yersin ama bi eline sağlık bile diyen olmaz :honk:
Genelde asosyal olmayı gerektirir şizofrenimsi takılır. Sanalı gerçeğe gerçeği sanala karışır. Yine de kimseye yaranamaz.
Her üye ile muhabbeti olan tek kişidir.
Forumu onun dünyasıdır. Bazıları şanslıdır verdiği emeğin karşılığını fazlası ile alır kimisi de hem cebinden hem vaktinden hem psikolojisinden kısaca hep kendisinden verdiği ile kalır.
Sınırlı ehliyetli kişilerdir.

Bence en benimsenecek ve ilk benimsenecek ilkesi 'ulam sonuçta üyeyim,adam çarpıya basıp tarayıcıyı kapatsa ben yokum ki' olması gereken rütbe.

Çok zahmetli bir iş ya gerçekten herkesi mutlu etmek zor malesef ee kötü birşey olunca da suçlu hemen yönetim oluyor peh peh peh peh kjaksj :D

Olm bakmayın vallahi büyük dert lan. Ben saygı duyuyorum bu vatandaşlara. Banlasan bi yeri kalkık, uyarsan ego tatmin etmiş oluyosun. Ne yapsan yaranamıyosun üyelere. Saygılar abiler. (Mor olsa yeter)

Genelde teknik olarak bilgili olan kişi en üst seviyede admindir. Daha sonra idari olarak üyelerle ilgilenen ve onların sorunlarını dinleyen kişi gelir ve zahmetin haddi hesabı yoktur. En üst seviyede bir admin isen sadece üye değil tüm yoneticilerinde kahrını çekmek zorundasindir.

Admin olmak zordur , çok zor.

Network :cool:

Geri