Admin Demek

Konu sahibi son olarak 2656 gün önce görüldü
İster saygı bakımından olsun isterse sabır bakımından adminlik kolay bir şey değildir çünkü bir admin sitenin her şeyinden sorumludur. Bu sorumluluk ile hareket eden adminler daima başarılı olurlar. Daha açıklayıcı olmak gerekirse bir admin asla kendi konumunu düşünmemelidir sanki forumun yetkilisi değil de normal bir üyesi gibi düşünmelidir.
Önemli olan üyenin rütbesi değildir sonuçta herkes bir yerlere üyelikten gelmiştir.

Hiç kimse admin yada süper moderatör yada moderatör olarak dünyaya gelmiyor adminin gayretleri ne kadar olursa olsun bir o kadar da sabırlı olmalıdır.

Tabii bunları kimse üzerine alınmasın genel anlamda söyledim tabii forumun düzen ve huzuru adminin sorumluluklarındandır tabii bu konuda üye arkadaşlarında dikkatli olması gereklidir huzuru bozmaya yönelik yazılan tüm yazılar hem üye arkadaşları hem de yetkili arkadaşları üzecektir o nedenle kimsenin huzur bozucu mesaj yazma yetkisi yoktur.

Yoksa admin sabırlı olmalıdır diye yazılan huzur bozucu mesajlar kimseyi mutlu değil aksine mutsuz edecektir

YaNKı

abi admin olarak dünyaya gelsek ne olacak yahu :D

rütbe sıkıntı değil adaletli olmak sıkıntı.

bu kadar büyütmeyin la, alt tarafı sanal bir ortam ast-üst ilişkisi elbet olacak.. Admin de yiyip, içip s... :)

Admin nedir la? Mevkii-makamdan dolayı bugüne kadar kimseye saygı duymadım, kaldı ki işin sanal boyutunda, sahte kimliklerin arkasındaki sahte karakterlere karşı hiiiç duymam. Kişiliğine duyarım.

Sanki dünyanın en önemli işini yapıyor,çok muhterem biri, zor işlerin adamıymış Üzerinde ağır bir sorumluluk varmış gibi davranmaktan vazgeçin. Ben de bilgisayarın kapağını kapatınca uyumaya gidiyorum, o da. Bu kadar hayatınızın odak noktasına koymayın sözlükleri vs. Oturup admin hakkında mı düşünecem la? İşim gücüm bitti bir o kaldı.

Adil olsun kâfi.

Öncelikle admin dediğimiz kişi zaten forumun üyelerinden biridir sadece adil davranması gereklidir.Sadece adaletli davranması önemlidir.

admin size naptı merak ettim :D
admin demek soğanın cücügü demek yani en güzel yeri
size bu ortamı sunan kişi kendi adeletine göre yönetiyor
şahsen ben admin olsam cogu kişiyi atardim bu forumdan
bu yüzden hic bir zaman olamam :D
o kadar övdüm la emre co admin yap bari kırmızıda gözüm gerci neyse böyle kalim ben
atilmiyim yeter şimdilik :D

Admin bana bir şey yapmadı bu güne kadar illa bir sebebi olması gerekmez bence.

Sen Sımdı bU bAslık altında adminin ne demek oldugunu mu acıklıyosun
ben laf sokcaz diye gelmiştim yanlısmı geldim yahu :D

Fulya ahaha cidden Ben Bişi Anlamadım Konunun Amacı Ney Bana acıklarmısın Sonra Gülmeye devam edebiliriz :D

Fulya hanım ben de uzun zamandır böyle kahkaha atmamıştım tanışalım mı?

Bana Geveze Dedin Cok Kalbimi Kırdın Daha Bu KOnuya yazmam
Konuyu Cözemedim di oysaki Ben Kim Adminlik kim tabiki neyse :/ :/ :/

Kim bu admin, çağırın gelsin :D
Çok matah bir şey sanki. Bende kavga var sanıp ayırmaya gelmiştim.

Konunun amacı admin'in tanımını vs. yapmaktı arkadaşlar saygılarımla

adalet sart bilader
ben yoneticiyim,adminim banlarim,ayar verir kafama gore mesaj silerim dersen bi kac ay sonra yok olursun
kimseye de rengi icin saygi duyamam. o saygiyi kisinin karakteriyle,tavriyla haketmesi gerekir
la bi de su ulke yonetiyor tavirlarinda olan turler var
en cok onlara guluyorum

Admin bizim emre ve bu emrenin tanımıysa hiç uymuyor dermişim :D:D

neyse emeğine sağlık yankı ne diyelim yoruyosun kendini:p

Arkadaşlar şunu yazayım makam mevkii sahibi herkeze saygı duymak zorunda değil kimse ben illa birine saygı duyun demedim saygı duymanızı istesem başbakanı örnek verirdim ama makam mevkii sahibi olan kişiler saygıyı hak eden kişiler değildir başbakan makam mevkii sahibi saygı duyuyor muyuz hayır konunun amacı iyice saptı ben sadece adminlik ile alakalı birkaç örnek yazdım illa saygı duyun demedim.

Saygı duyulması gereken kişiler bana göre insan olmayı adam olmayı başarabilen kişilerdir. Makam mevkii sahibi olup olmaması hiç önemli değildir.

Geri