Adını Siz koyun ,

M
  • Kullanıcı Myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yağmur yağıyor biliyor musun yüreğime ve şimdilerde hayalime geceler yön veriyor Yağmur var dışarıda ve gece bütün ağırlığıyla içimde ve herşeyden önemlisi sen uzakta ve sen kimbilir hangi sıcak uykulardasın

Gecenin içindeki sessizlik mutluluk vermiyor bana aslında

Hayat artısında belki kazanç belki kaybettiğim yanlarından yarım bir dünya, sevdasına yenik kıyılarda

Şimdi alabildiğince gece

Şimdi en naif taraflarından duygusallığım yayılıyor odamın dört duvarlarına Acaba binbir umutla sabah olur muyum yeniden Ne saçma geliyor düşünmek şimdi bana ve ne kadar zor bu iyi niyet altında kendi üzerime kalan saldırganlık Acaba yine kendime kalır mıyım içime işleyen bütün yağmurlarda?

Bilemiyorum

Bu sessizlik bana öyle mutluluk vermiyor aslında

Şiir gibi çoğalmak ve anlatmak istediğini anlatamadan uykulara yaslanmak! Nedir bu kadar kendini bana önemli kılan cümlelerin ardında ve sakladığım umutlar peşinde şarkılara eş koşmak

Yağmur var dışarıda ve yine gece şimdi ve dahası sen uzakta kimbilir hangi sıcak uykulardasın beni düşünme nasıl olsa düşlerin yanımda bilmeden ve anlamadan yürüyorum şimdi kaldırımlarda

Işıkları yağmurda bir yanıp bir sönen bir sokak düşünüyorum ve beklemek düşen bana şehirde unuttuğum yorgunluklarımdan

Sevilebilmek için hayata bir ömür yeter ve doğasında paylaşılmışlıkların hep heyecanlara yenik tebessümler bekler

Yakala onları, Işıklar sönmeden

Hiçbir şekilde okunmayan yanlarımdan üstü kapalı sevdalar tüter Özlemimi duyduğum sözlerin kadar biliyor musun ki sen hepsi gerçek Bugün takvimlerin yarına eklenen sınırındayım Bölünebilmek benliğinden sana kanatlanan kuşların yüreğindeki çığlıklarıdır ve nasıl dümdüz okunursa yazılan şiirlerim diğer şairlerin dünyasında, bende öyle gizlenirim

Şimdi gece ve yağmur var dışarıda

Yüreğinde onulmaz bir sıcaklık ve yüreğimde yarınlarına söylenecek şarkılarım var sabahlarına Keşke demeden yaşamayı öğrenmek sonrası bir bahar sabahı sabahlara aşık olmak var gözlerinde ve düşünerek her saat seni gece olmak var uykularında

Sarhoş olurcasına sevebilmek var sana sarılan düşlerde yüreğini Sımsıcaklığına, dostluğuna, tebessümüne, gülüşüne, konuşmalarına ve ertesi zamanlara özleyipte göremediğim yüzüne çocukluğum gibi hasretliğim var

Ve şimdi yine gece

Ve yine en naif taraflarından sevgi şeffaflığında duygusallığım yayılıyor seni düşünerek yazdığım bu yazıda gizlenen kelimelere. .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri