Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vefayı bozada gülmeyi Gülhane de unuttuğum,
Garip bi zamanda çıka geldin
Hoşgeldin yitirilmiş sevgililer köyü cografyama
Hoşgeldin bir daha seversem namerdim sokağıma
Aşkın acısını çekmek, aşkta hile yapıp gitmekten daha asil iştir
Sen şimdi, seni sakız gibi çiğneyip tükürdü sanıyorsun
Vaziyeti şaşırıp, algıda hata yapıyorsun
O sadece çiğnedi, sen tükür gitsin
Şimdi denizleri içsen sönmez içindeki mahşer yangını
Bu illet senin gibi kaç adamı küle çevirdi de,
Küllerin hepsini kalbi yalandan bir Leyla üfleyip gitti
Zaman bir çizgi… Sonu yok… Başı da olmadığı gibi.
Herkese bölüştürüldü bir parçası ezel gününde; acıdan ve sevinçten nakış çizelim, desen işleyelim diye üstüne.
Rengi hiç olmadı, tezgâhta hiç dokunmadı.
(İskender Pala)
@EkoL merhaba)
''Sakıncalı Düşünceler'' filmi çok severek izlediğim,gerçek bir öykü.:hi:
Louanne Johnson, eski bir denizcidir. Ötekileştirilmiş kesimlerin, en bir ezilmişlerin devam ettiği bir okula öğretmen olarak işbaşı yapar. Adeta bir Hababam Sınıfı hüviyetindeki bu lise, öğretmenlerini yıldırmaktadır. Eski bir bahriyeli olan Johnson, hepsi toplumun dışlanmış kesimlerinden gelen öğrencilerin bulunduğu bu lisede daha fazla görevine odaklanacaktır. Bu çocuklara yardım etmek ister.
Gerçek bir hikayeden uyarlama olan film, müzikleriyle de dikkat çekiyor. John N. Smith’in yönetmenliğindeki "Sakıncalı Düşünceler"in en önemli kozları, Michelle Pfeiffer’ın etkileyici performansı ve başta Gangsta's Paradise hiti olmak üzere muhteşem soundtrack albümü...(beyazperde)
Ben gene eski ben
Biraz umursamaz biraz vurdumduymaz
Az mutlu Fazlasıyla huzurlu
Yeterince rahat olduğundan fazla açık
Az gelip öz gidenlerden
Iz Bırakanlar unutulmaz
Bir iz bıraktım buraya
Sende unutma.