Adımla Seslendi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
"Adımla seslendi, nasıl ağırıma gitti..."

Bir Rafet El Roman şarkısı.
Rafet abimiz şarkısında sevdiği kızın kendisine artık eskisi gibi canım cicim demeyişini içerler ve buradan kendisini artık sevmediği sonucunu çıkarmaya çalışır.

Kusura bakma ama şimdi bu şarkıyı söylediğin kız çıkıp da "ne diyem mahmut mu diyem" dese herhalde bu defa ağırına gitmekle kalmaz, kafana sıkarsın Rafet abi...

Neyse efendim, bir ilişkinin artık eskisi gibi olmadığını ve değişimini elbette hitap şekli de bir gösterge olarak ele verir. Ama sevginin ve buna dair herşeyin eskisi gibi olmadığını hitap şeklinden önce başka şeyler de ele verir bence. Salt bu nokta üzerinden çözümleme yapmak sağlıklı olmayabilir...

Adıyla seslenmiş, şöyle seslenmiş, böyle seslenmiş falan filan... Bir abimin dediği gibi; "sevsin de yeter ki, isterse bacanak desin"...

guzel sarkıdır , agırdırda sana hayatım dıyen bırının
adınla seslenmesı. artık hayatında yoktur o , yalnızsındır.

Sevdiğim şarkıdır hatta bazenn dalgaya bile alırım..
Aşkı kelimelerle sınırlıyorsa zaten bir zahmet öteye kaysın.Beni sinir etmesin :T:

bak olaya bir de şu açıdan bak sana hajı naber desen sen pek umursamazsın ama adam şarkı sözleri yazan ve besteleyen biri ve sineğin yağını çıkartmak zorunda. ona herşey malzeme :)))

not : rafet i benim gibi duygusuz bile sever onu sevmeyen ölsün :))))

Rafetten bi soğudum şarkılarını bile dinlemiyorum.

Adınla seslenmicekte ne dicek ? Ali'ye Osman mı desin adam :p

Hergün itina ile esprisi yapılır.

No pasaran dan hiç beklemedigim bi konu olmus:D
Rafet El roman dinlemeyeli yıllar oluyor hey gidi heyyy dedirten başlık :)))))

Bana "Ahhh! Fatih yapma" diyerek fatih diye seslendi :T:

Sevgilisine ismiyle hitap etmeyi bir kabahat gören bi güruhun düşünce yapısını yansıtıyor bu aslında. Iki taraftan biri ismini dediğinde kötü bir şey var diye bozuk da atıyorlardır birbirine Allah bilir. Değişik bi kafa yapısı. Anlamak zor.. (En azından benim için)

Artik adinizla seslenenler zannimca daha cok seviyor, herkese canim cicim diyenin samimiyetine inanmiyorum. Basit kelime oldu erkek kiza, kiz erkege sarf edince.

Eski sevgilimin ona ismiyle hitap ettiğim de söylemeye başladığı şarkı.

Serdar ortac sarkilarindan hallice sanki desem cok mu ayip olur acaba?
Ama cidden kotu.

başka neyiyle seslenecekti, bir sıfat olmak mı hoş yoksa isimmi

Tanışmadan önce isimle hitap edince tam tersi anlam çıkarılabiliyor.
''Adımla seslendi, hoşlanıyor olabilir''

Sevgilim adımla kaydetmiş teefonuna yanında soy adımı eklemiş nasıl ağrıma gittiiiiii nin şarkıya bürünmüş hali:/

Neyse aşkım diye mic mic ilişkileriniz yuzunuzden normal adi ile seslenince trip atiyor sanıyorsunuz manyak misiniz ? Valla başıma geldi güldüm...

Rafet El roman da ancak böyle ilişkilere hitap eder oldu. Neydin ne oldun be Rafet. ...

Geri