Adı var kendi yok(Aşk)

Konu sahibi son olarak 2126 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gerçek hayatta gerçek aşktan bahsediyorum cidden ne nazlı aşkmış 26 yaşıma geldim daha uğramadı bizim taraflara acaba öldü mü yada geldi geçti ben mi anlamadım olamaz farklı olurdu ve kesinlikle hissederdim bunca duygunun bir anda bir yere akması her iki taraf için de zor olsa gerek şimdi gidip çay koyuyorum içen el kaldırsın

:)

Ben çay içerimde aşk'ın uğraşamasının suçlusu sensin aslında.
Çünkü aşk bir kalıba koymalı. Ben de inanmam öyle aşkın varlığına falan ama dersen; bu ilişkide bunu yaşarsam, bu olursa evet aşık oldum diye evet sende bi "Aşık" olursun.
Yoksa benim gibi "Aşk ne arkadaş" diye gezinirsin.

Hoşlanabilirsin, sevebilirsin, beğenebilirsinde ama Aşık olunacak kadını/ adamı bulamazsın.

Herkesten hoşlanabilecek bir yapıya sahibim. Kimin ne dediği hiç umrumda değildir. Sesi güzel gelir, bakışları etkilidir. Hoşlanmışımdır inkar etmem. Neden hoşlanmamayayım ki benim de duygularım var. Hem demek ki hoşlanabileceğim gibi davranmış ki öyle olmuş. Yoksa ipsiz sapsız bir adam gibi davransa bana neden hoşlanayım. Hoşlanmanın da bir seviyesi de vardır. Hea hoşlandıktan sonra ne olur dersen. O kişi hoşlandığım gibi devam ederse o hoşlanma sevgiye dönüşebilir yoksa öylece kalır ve yaptığı davranışa göre de tam tersine devam eder :)

Velhasıl ZiFiR. beşeri aşk ararken koyacağın kalıpları da bilmelisin. Her heyecanlanma, her gözyaşı aşk olmuyor ki =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri