Adı Üstünde Kader İşte..

Konu sahibi son olarak 2617 gün önce görüldü

Hemen hemen herkes en azından bir defa "Ben Ne yapıyorum" diye sormuştur kendine.Bir çoğumuz mantıklı bir cevap verebilirken bir çoğumuz sadece "Ben Böyle Değildim" diyebilmekle yetinmiştir. Bazen öyle bir an geliyor ki bırakın başkalarını kendimizi bile sadece uzaktan izlemekten başka bir şey yapamıyoruz. Sonrada "Kimse Beni Anlamıyor"..
İyi de güzel kardeşim, sen bile seni anlamıyorken bir başkasının seni anlamasını beklemek ne denli bir çelişkidir bir düşünsene..
Neden geliriz bu hale diye düşünüyorum bazen belki bir çoğunun yaptığı gibi belki de kimsenin yapmadığı gibi. Sonuç olarak her iki şekilde de tek bir cevap dökülüyor derinlerimden "Kader İşte".. Sonra diyorum kendi kendime ya "KAder'de olmasaydı neyin arkasına saklayacaktık hatalarımızı .. Neden ve nasıl unuttuk bu denli, rotamız önceden belli de olsa gideceğimiz yolu kendi ayaklarımızla seçtiğimizi..
Sonra gene verdim kulağımı derinlerime gene tek bir cevap "Kader İşte"..

01 Nisan 2013.​

Hımm ilk yazın oldugu halde fena sayılmaz eline sağlık..
Düşündümde ben karderim bu diye hiç kullanmıyormuşum :) kaderi hiç suçlamadım ahışları suçladım artık kaderi suçlayacam :p

kader olmasaydı ben hatalarımın arkasına cahillik yaptım der gene saklanırdım gene :D

Güzel yazmışsın :) umarım bundan sonra ayakların seni doğru yola götürür.

Geri