Adı Çıkmış Doksana Hiç İnmez Seksene

• Kullanıcı Myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Günümüz türkiyesinde Atasözü efendim..
Daha düne kadar ama bilmiyordum , bir muhabbet sırasında öğrenmiş oldum.

bir kaç kez yalanını yakaladığınız bir arkadaşınıza artık hiç güvenmeyip her sözünün yalanmış gibi algılanmasıdır.. bu yüzden o kişi doğru da söylese önceki yalanlarından dolayı yine söylediği yalanmış gibi algılanacaktır.

Ki öyle de zaten dimi , aslını inkar edilemez olsa gerek..

Çok güldüm şuan .p

Yav he he dersin geçersin onun gibi.

Misal ben ne yapsam inanmıyorlar ama bu umurumda mı değil ben böyle mutluyum kime ne.. :D

O dokuza degilmiydi

Ben de 9 - 8 diye biliyordum 90 -80' i ilk defa duydum :)

İnsanın adı çıkcağına canı çıksın diye boşuna dememişler.:o

Önyargıların önüne geçilmiyor..

Boyle nitelendirdigim kisiler kesinlikle dusundugum gibi cikiyor sonunda. Dogru bir soz bence onyargiyla alakasi oldugunu dusunmuyorum.

İyi ki erkeğim ha! Benim de adım çıkmış. Karının biri işyerini arayıp olmadık iftiralarda bulununca herkes sen bu karıyı hamile mi bıraktın? Neden seni söylüyor? Niye yaptın dedi. :T: Karıyı da reelde görmüşlüğüm yok ve hiç kimse inanmadı bana :T: Karının saldırı amaçlı yalan söylediğini herkes anladı da benim o karıyla yatma, sevişme, tekme atma v.s. gibi bir alakamın olmadığını kimse anlamadı. Kimse inanmadı bana. Anlattım ve inanmadılar. Neymiş, iş yerindekilerle de yatıp kalkmışmışım. Anlaşılıyormuş ve inkar ediyormuşum. :T: Çok da umurumdaydı ha! Biraz ünlü oldum aslında. Yüzüme bakmayan bana bir yerlerini göstermeye başladı ve daha tatlı gelmeye başladı benimkisi.... Asıl soru şu; neden?

Geri