Adetliyken Masturbasyon yapılır mı?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadın Hastalıkları ve Doğum
Konu sahibi son olarak 896 gün önce görüldü
Jinekologların sürekli söylediği şeylerden biride kadınların adetli oldukları dönemde cinsel olarak daha istekli oldukları ve hassasiyetlerinin arttığı söylenir. Adetliyken masturbasyon konusunda şunlar söylenebilir; Sonuçta adetli dönemde o bölgesi itibariyle enfeksiyonlara açık bir durumdadır. Doktorların tavsiyesi o dönemi perhizle geçirmenizdir. Ama illa olacaksa, hijyene aşırı derecede dikkat edilmelidir.

Dıştan Normal klitoris mastürbasyonu yapılabilir . Bir erkekle adet dönemindeyken Cinsel ilişkiye girmek sakıncalıdır. Vagina derisi en hasssas dönemdedir , mikrop kapmaya elverişlidir. Penis içeri girince mikrobiyel, veya virüs hastalığı kapmanıza sebep olabilir.

Daha fazla bilgileri uzman hekimlere başvurmanızı tavsiye ederiz.

tamamen tıp dışı bişey yazmışsınız.akp devri bilimi bu.islam adetini bilim diye dayatma.adetliyken cima edilir.hem nasıl edilir.sadece kana bulanırsınız o kadar.

Ya arkadaş soğudum la harbi soğudum .s .d

Yapılmamalı bence.
Zevk konusunda tam tersini iddaa eden bir yazı da okumuştum, Aynen bu tarz iddaa eden bir yazı da.

Hemen öncesi veya sonrası tavsiye edilir.

Ogrendik sagolun

hayır neden yapıyorsunuz bunu.

daha istekli oluyorlarmış bu dönemde.

Ne kadar günah olduğunu yazn olmamış. Kadını ilgilendiren en hassas durumları ti ye alan kafirler :)))))

Kadınlara laf soktunuz. Kafirsiniz siz taam mı!!1! Çıkın şimdi konudan daha fazla kafirlik yapmayın .s.s

O degilde su sitelerde islenen gunah tum insanligi yok edecek kadar cok durduk yere helak olursak sebebi bu sosyal aglar benden demesi

Geri