Adetliyken antibiyotik içilir mi, Adetliyken antibiyotik kullanmanın zararı var mı, Adetliyken antibiyotik kullanmak zararlı mı, Adetliyken antibiyotik ilaç alınır mı, Adetliyken antibiyotik hap içilir mi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Majezik? Kullanmıyorum onu zaten canım. Ben de her ay serum yiyordum. Daha sonra kadın doguma gittim. Parol isminde agrı kesici verdi. Çok etkili. İstersen bunu dene doktora da danışarak, antibiyotik kullanmayı pek tavsiye etmiyorlar ya , eger bu da etkili olursa bırakırsın belki.Kumral canısı o degisiyo ya kişiye göre genelde bi tane agrı kesici var o yapıyo adı gelmedi aklıma simdi mavi bisi böyle cunku mesela benim cok olur agrım aglıcak derece iğne olmazsam olmuyo antibiyotik kullanıyorum
Anladım geçmiş olsun o halde. Hem sana hem bana : )))Kumral yok canısı ya bende gittim suan burda diyememde biliyorum sebebini ama amcam doktor zaten onun yaptıgı bisievet bu arada ilacın ismi oydu :cici: