Adetliyken antibiyotik kullanılır mı ?

Konu sahibi son olarak 2603 gün önce görüldü
Adetliyken antibiyotik içilir mi, Adetliyken antibiyotik kullanmanın zararı var mı, Adetliyken antibiyotik kullanmak zararlı mı, Adetliyken antibiyotik ilaç alınır mı, Adetliyken antibiyotik hap içilir mi

İçilmese daha dogru sanırım. Kanamayı kesiyor direkt.

Kumral canısı o degisiyo ya kişiye göre genelde bi tane agrı kesici var o yapıyo adı gelmedi aklıma simdi mavi bisi böyle cunku mesela benim cok olur agrım aglıcak derece iğne olmazsam olmuyo antibiyotik kullanıyorum

Aspirin kullanmayin

Kumral canısı o degisiyo ya kişiye göre genelde bi tane agrı kesici var o yapıyo adı gelmedi aklıma simdi mavi bisi böyle cunku mesela benim cok olur agrım aglıcak derece iğne olmazsam olmuyo antibiyotik kullanıyorum
Majezik? Kullanmıyorum onu zaten canım. Ben de her ay serum yiyordum. Daha sonra kadın doguma gittim. Parol isminde agrı kesici verdi. Çok etkili. İstersen bunu dene doktora da danışarak, antibiyotik kullanmayı pek tavsiye etmiyorlar ya , eger bu da etkili olursa bırakırsın belki.

Kumral yok canısı ya bende gittim suan burda diyememde biliyorum sebebini ama amcam doktor zaten onun yaptıgı bisi :) evet bu arada ilacın ismi oydu :cici:

Kullanin adet yerini bulsun

Doktora gitmeden ilaç kullanmayın neyli olursanız olun.

Antibiyotik bilmiyorum da bazı ağrı kesiciler kanamayı kesiyor. Mecbur kalmadıkça hap almamaya çalışırım o yüzden.

Ağrı baslamadan bi arvelesi hupletirim. Sonra çıkacak kuvvetle muhtemel acısı ama nabim. :aeg:
Antiyi duymadim bence daha tehlikelidir.

Geri