Adem kimdir?

Konu sahibi son olarak 1405 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Saygıdeğer Forum kullanıcıları,

Başlıktan da anlaşılacağı gibi Adem hakkında bildiklerinizi ve anılarınızı bu başlık altından yazabilirsiniz.

Evet siz " Adem Kimdir? " sorusuna ne cevap verirdiniz?

Not: Küfür/Hakaret ve Kişiyi rencide edici postlar yasaktır.

iyi kalpli bir üst yönetici :)

Forum genelinde gozlemledigim kadarıyla saygili, otoriter, mesafeli, acik sözlü, belli bir bilgi ve birikime sahip yönetici.

Adem...
Yillardir kendisini bozmayan.
Oldugu gibi olan...
Yillardir beni incitmeyen, sasirtmayan iyi kalpli biri.
hep iyi ol dilerim...

Koca yürekli, dev adam. :)
Uzun uzadıya yazmaya gerek yok bence. Bir cümle her şeyi barındırabilir içinde.

Gözlemlediğim kadarıyla üslubu düzgün,seviyeli,saygılı,
bilgili ve açık yüreklilikle eleştirebilen de biri.
Yorumlarını beğenerek okuyorum:)
Saygılar

Son düzenleme:
Tam olarak tanımasam da uzun zamandır bu tip platformlarda rastlaştığım ve genel olarak herkes tarafından sevilen ve kelliği ile meşhur olan üst yöneticimizdir.

Bagcilarin asi efendi çocuğudur, Hem sanal hemde real düz bir karaktere sahib bir kardeşimizdir, kısacası bu ortamlarda kaliteli insanlardan kalan nadir biridir.

Cheyenne - esekherif - @X - Dem - Lanet - Alper - Ay - Feronia - Nava - Yazgı - Creep - velevki - Absent - Xander

Saygıdeğer arkadaşlar hepinize birbirinden güzel düşünceleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince sivil yaşantımda nasıl isem, sanal dünyada da insanlara karşı bu konuda gereken özeni gösterip kendimi bozmadan insanlarla iletişim halinde olmaya özen gösterme gayretinde oldum. Bunda ne kadar başarılıyımdır kişiye göre değişir tabii ki. Güzel yorumlarınıza minnettarım. Sağ olun, var olun...

açıkyürekli ,mert, sert kabuğunun içinde aslında çok hassas bir yapsı olan ama bunu iyi kamufle eden ,yüreğinden geçeni diline yansıtan ,dürüst birisi.
hani dayı oğulları olur ya kızların ,gidip dertlerini anlatırlar,o dayıoğlu dinler teselli eder abilerin en abisi gibi ,
sonra o üzenler kimse o kızcağızı hepsini kibarca okşar ,işte öyle bir yapısı var gibi gibi ))
hayal gücüm bu sabah fazla enerjik çalışıyor,kusura bakmayın Adem bey
Çok fazla muhabbetimiz olmasa bile aynı platformda olmaktan mutluluk duyuyorum.
Her şey gönlünüzce olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri