Aday belli karar net

Konu sahibi son olarak 791 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ülkücülük etiketi ile mangalda kül bırakmayıp Atsız’la coşanlara bu şiiri armağan etmek isterim. Abdullah Kalınsazlıoğlu, şiiri hikayesiyle birlikte anlatmış. Ülkücülükten geçinen bu güruh belki utanır diyeceğim ama nerde?

Maksat millet menfaati değil sadece “birini devirmek” olunca Atsız’a zulmeden İnönü’nün partisine destek vermeye bile razılar. İlmihal ve fıkıh bilgilerini okuduktan sonra Atsız okuyan Türk gencinin milli şuuru gelişir. İlmihal okumadan Atsız okuyanlar ise Atsız’ı anlayamaz yalpalar durur. Akıbetleri rüzgara bağlıdır.

Ülkücülükten geçinen bu güruhun gönülleri zaten İnönü’nün zihniyetinden yana ama destek vermek için buldukları bahane ile sadece kendilerini kandırdıklarının farkında değiller.

Bir tarafta önce ülkem ve milletim diyenler diğer tarafta Tayyip gitsin de gerisi mühim değil diyenler... Takdir Türk milletinin…
Cumhur İttifakı için #AdayBelliKararNet
Diğerleri için ne karar belli ne aday… Bu ortamda isim yokken bile hemen İnönü’nün partisine teşne olan (güya) Ülkücüleri Allahu teala ıslah eylesin. Âmin.

Siyaseti üst akıl yönetiyor diyorum ya hep, Fatih Altaylı tespit anlamında noktayı koymuş

- "Benim son zamanda gördüğüm şu ki, evrendeki hemen her şey Cumhur İttifakı aleyhine çalışıyor.

Cumhur İttifakı lehine çalışan tek şey ise Millet İttifakı"...

Hale daha atsız diyo arvasi diyo

Atsizi bir kefeye üniversitedeki hocaları bir kefeye koy atsız ağır gelir . Kültürlü okumuş en az 2 dil bilir . Yarım yamalak değil . Bildiği dillerden kitapları türkçeye tercüme eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri