Adana’da Suriyeli Genci öldüren Polis.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Adana’da dur ihbarına uymayan Suriyeli genci polis kalbinden vurdu95A05D7A-EF6C-44B3-B741-BE27A7C23281.jpeg

dur ihtarına uymazsa ayağına bacağına nişan alırsın kalbine değil.
bizim polisimizin de bi ayarı yok

Polis açığa alındı ve kasten adam öldürmek suçundan mahkemeye sevkedildi.

Savcılık ifadesine göre;

“Ali, dur ihtarına uyup, durmuş. Polisle yüz yüzeyken 3 m’den vurulmuş. Polis; “oruçtum, denge mi kaybettim” demiş.”

Adamın savunmaya bak, ve o kadar paylaşım gördüm çocuğun ölüm haberi altına yazı yazan. İyi olmuş, eline sağlık, işte benim polisim, Suriyeli bir şey olmaz, ülkesinden kaçtı oh olsun vs vs diye uzar. Bunları yazanların çoğu da oruç tutuyor eminim. Bir kaçının profiline baktım, eh ne diyelim Allah kabul etsin..

Sen da duur. O cahil bekçileri görün bak neler yapacaklar

Olay hakkinda bir haber okumadim, sucu neymis vs bilmiyorum. Ama suc ne olursa olsun, bunun cezasini mahkeme verir, polis veremez. Daha 18 yasinda bile olmayan birini, kalbinden vurmak nedir ya? Hele de haberin Suriyeli olarak verilmesi de ayri aci, karsidaki bir insan, hangi milletin vatandasi oldugunun ne onemi var?

Kışkırtmalara müsait bir olay.

Her dakika Suriyeli haberleri tvde çıkarken insanlar piskopata bağladı böyle olayların çoğalacağını biliyorduk üstüne gelen işsizlik ekonomik sorunların hıncını kimden çıkartacak insanlar herkes ruh hastası olmuş hele bu olay hakkında yorum yapanlar ayrı bir sıkıntı insan hem oruç tutup hem namaz kılıp hemde böyle nefret söylemlerinde bulunur mı adamlar ülkesinde az çok mutluydu resmen telef oluyorlar birer birer müslümanlar huzuru ancak batıda bulurlar ondan islam ülkelerinden hepsi oraya kaçma hayalindeler

Geri