Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öyle olmuyor maalesef. Adana'daki lezzeti şayet ustası Adana'dan değilse tutturamıyorlar.Valla bu konular hakkında düşüncemi biliyorsunuz. Yöresel tatlara inanmam. Misal adana kebap İstanbul'da Adana'dan daha iyidir. Bu böyledir.
Çok farklı yerlerde Adana kebap yedim ve lüks yerler de var fakat inan bana Adana'daki ile kesinlikle aynı değil.Ya bırak allasen @Lefty
Adana ne ki ustası ne olsun.
Adamlar okulunu okuyor bunun.
Hayatında adana kepap yememiş bir İtalyan restoran şefine yedir bir lokma, kralını yapara sana
Doğru. Değil. Adanada beceremiyolarÇok farklı yerlerde Adana kebap yedim ve lüks yerler de var fakat inan bana Adana'daki ile kesinlikle aynı değil.
Bir gurme olarak öyle diyorsan, tamam kabul. Bak ilk kez bir konuda itiraz etmiyorum.Doğru. Değil. Adanada beceremiyolar
Hadi ya.. aslında biraz daha zorlasan pes ederdimBir gurme olarak öyle diyorsan, tamam kabul. Bak ilk kez bir konuda itiraz etmiyorum.![]()
Ben profesyonel forumcuyum. İnanmadığım şeyleri de savunurum bazen@climax bunca senedir her yorumunun altına imza attım ama bu sefer olmamış abi. Usta kebap işinde en son faktör, en önemlisi buradaki nem, onun dışında burada yapılan pide ekmek.
Buradaki ustayı, malzemeyi, istersen dükkanı al götür İstanbul'a yine buradaki tadı vermez.
Ayrıca İstanbul'un en iyi lokantaların da bile lezzet sıfır. Baharat nedir bilmiyorlar..
Sen bir ara gel Adana'ya da kebap yedirelim sana.. şöyle bir saplama ye de aklın başına gelsin.. beklerim her zaman.