Adana'da 20 yaşındaki bir şahıs bir iş yerine silahlı saldırı düzenledi

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Adana'da 20 yaşındaki bir şahıs, kız arkadaşının taciz edildiği iddiasıyla bir iş yerine silahlı saldırı düzenledi.

• Saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti.

@No Pasaran Kıbrıs'tan arkadaşım geldi, adamın yanına gittim, beş dakika sonra telefon geldi bu olay, akrabaları onların.
Birkaç saat önce video girdi dolaşıma. Daha sebebi kimse bilmiyor tam olarak.. yalnız hiç kimse güvende değil, çatır çatır insan öldürüyorlar.

Pes ya gerçekten ne kadar rahat yapabilmiş noldu kizi korumuş mu oldun ? Sen hapise girince kiz seni mi bekleyecek tartışmasıni yapabilirdin direkt öldürmek nedir ya

kız arkadaşa edilen lafa karşılık, canice adam öldürmekten 3 kez ağırlaştırılmış müebbet.
neyse kardom çıkana kadar 3 çocuklu bir kız arkadaşın ile karşılaşmış olursun.

• Alkış
Tepkiler: ne
kız arkadaşa edilen lafa karşılık, canice adam öldürmekten 3 kez ağırlaştırılmış müebbet.
neyse kardom çıkana kadar 3 çocuklu bir kız arkadaşın ile karşılaşmış olursun.
Olayın doğruluğu var mı belli değil, varsa zaten muhtemelen onun da videosu vardır çıkar ortaya.
Çocuğun beyanı mı öyle bilinmez, zaten iki gün önce kurye ezen adam da fren yerine gaza bastım demişti.. herkes yaptığı suçu hafifletme derdinde, hem toplumun hem mahkemenin gözünde.

Olayın doğruluğu var mı belli değil, varsa zaten muhtemelen onun da videosu vardır çıkar ortaya.
Çocuğun beyanı mı öyle bilinmez, zaten iki gün önce kurye ezen adam da fren yerine gaza bastım demişti.. herkes yaptığı suçu hafifletme derdinde, hem toplumun hem mahkemenin gözünde.
yahu şu memlekette iki lafı bir araya getirip kendini savunabilen kaç insan var. iş bilen avukat beyanı bu canım.

niye olumsuz haber yapıyorsunuz. görmeyin, duymayın, konuşmayın diyorlardı.
biraz önce ne olmuş ne bitmiş diye gündeme bakayım dedim, bir güzel haber yok. iyi dayanıyoruz şu haberlere.

İyi hapiste çürümeler.
Özgürlüğün kıymetini iliklerine kadar anlayacağı derece zor geçen hapis yılları dilerim.

Hmm,tetik düşürmek harbiden de çok basite indirgenmiş.Can almanın bu kadar basit olduğunu sanan andavallar umarım cezaevlerinde rutubetten kanser olup uyudukları gecenin sabahını göremezler.

Nedir bu ego biseyleri ispatlama sacmaligi
Baksin ya insanlar sagada solada vs vs
Bak onune git zormu bukadar. Nedir bu silah zenginligi bedavaya dagitiliyor galiba. Iyice zivanadan cikti insanlar. Adalet mecrasi butun gun cekirdekmi citliyor?

Sapığın neden öldürdüğü belli değilmiş daha..malatyalı aile bugün bizimkilerden giden oldu cenazeye..
bu nasıl şehir magandalığı bu silahları nerden alıyolar herkeste bi silah var..beline takan gidip adam vuruyor..bütün pis işler dönüyor yasak olan her şey...sıçtınız batırdınız ülkeye tşk

Geri