Adana

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
11. Sahiplenicidirler... Görseli

İşlerinde uzmandırlar...​

12. İşlerinde uzmandırlar... Görseli

Yardımseverlerdir...​

13. Yardımseverlerdir... Görseli

Ah biraz da şanslı olsalar.​

14. Ah biraz da şanslı olsalar.  Görseli

:d

Sevgili olunmaz ama muazzam bir dost olurlar. Türkiye’nin kült şehirlerinden biri bence.

Hiçbir şeyden korkuları yoktur.

1. Hiçbir şeyden korkuları yoktur... Görseli

Düşüncelidirler...​

2. Düşüncelidirler...  Görseli

Bu şehirde doğanların yaradılışında sanatsal bir hal var.Sinema,Futbol,Müzik,Edebiyat ve aklıma daha gelmeyen bir çok önemli alanda,ünlüler bu şehirden çıkmıştır.Lakin son dönemlerde Arap nüfüsunun çoğalmasından mı bilemiyorum,eskisi gibi ön planda değil.

Muğla dır o yanlış biliyorsun Frişof Sjsjssj

Görselde bombaya tekme vuran kişinin kahvesine gidiyorum şu an :)

Adana'nın kendine has atmosferini içine girdiğin an hissedersin. Magazin haberlerine düşen olaylara bakmayın, adli suç sayısı bakımından Türkiye'de ortalarda yer alır, eğlenceli insanları olduğu için gündeme gelirler.
Misafir severler, yardımsever insanlardır. Tek olumsuz yanı ve çok önemli olan maalesef ülkenin de büyük sorunu olan uyuşturucu kullanımı çok çok yaygındır. Denizi idare eder, ama yaylaları çok güzeldir. Kültürel yapısı çok iyi, yemekleri zaten muazzam, yaşam şartları diğer illere göre daha ucuz.
Gelip görmek lazım, doğal güzellikleri harikadır.

adana’nın kebap gibi bağımlılık yaratan bir etkisi var sanırım. adana’da okuyan arkadaşımız üniversite boyunca “allah aşkına gelin burası çok güzel” diyordu. geçen sene adana’ya yerleşen arkadaşım “bi sokak var kebapçılar var bi sürü ve ucuz” diye büyülenip her selam verişimde adana’ya çağırıyor. 60 derecede gidip “sıcak mıcak ama güzel yer kesin gelin” diyen dostlarım var. bi de dede kebap ve kebaptan önce ikram ettikleri makarnayı o kadar anlattılar ki, gittiğimde kebabından çok makarnaya odaklanacak gibiyim. adanalı tanıdığım birkaç arkadaşımı da çok severim, beni yazın ortasında çağırmadıklarında tabii…

adana deyince ilk akla gelenlerin başında, haberlerde duyduğumuz en egzantrik olayların yaşandığı şehir olması geliyor. ancak, biraz araştırmayla, en yakışıklı, en başarılı, en sevdiğimiz vb. ünlü kimliklerin de ne ilginçtir ki bu memleketten çıktığını göreceksiniz. onlardan sadece birkaçı:

fatih terim

fatih hoca.jpg

kıvanç tatlıtuğ

kıvanç.jpeg

şener şen

şener şen.jpg

ayşe hatun önal

ayşe.jpg

bonus :

@aegishjalmur

seko.jpeg

Stock hanım,ilk defa sizin bu kadar uzun cevap yazdığınıza şahid oluyorum.Demekki Adana sizin için gerçekten değerli. : )

adana deyince ilk akla gelenlerin başında, haberlerde duyduğumuz en egzantrik olayların yaşandığı şehir olması geliyor. ancak, biraz araştırmayla, en yakışıklı, en başarılı, en sevdiğimiz vb. ünlü kimliklerin de ne ilginçtir ki bu memleketten çıktığını göreceksiniz. onlardan sadece birkaçı:

fatih terim

Ekli dosyayı görüntüle 89379

kıvanç tatlıtuğ

Ekli dosyayı görüntüle 89380

şener şen

Ekli dosyayı görüntüle 89381

ayşe hatun önal

Ekli dosyayı görüntüle 89382

bonus :

@aegishjalmur

Ekli dosyayı görüntüle 89383
Hauahahsushahsushhdkdkfkfkf :kalp:

tabii ki........ bu arada tek bir lafımla maddi vs. hiçbir talepte bulunmadan beni ve ailemi şalgama boğan @Run beyi de anmadan geçmeyelim.
Stock hanımcığım, ne zaman dersen hazır biliyorsun.. şalgam senin köpeğin olsun.. ayrıca sayende ne yaptın lan bu hayatta dedikleri zaman.. Malatya'da üç tane dikili ağacım var lan diyorum :)
Teşekkürler.

fatih terim

Ekli dosyayı görüntüle 89379

kıvanç tatlıtuğ

Ekli dosyayı görüntüle 89380

şener şen

Ekli dosyayı görüntüle 89381

ayşe hatun önal

Ekli dosyayı görüntüle 89382

bonus :

@aegishjalmur

Ekli dosyayı görüntüle 89383
Kivanc ile sahsen senin gurur duyman lazim cünki arnavut göcmeni bir babadan ve trakyali bir anneden olma.

Adanalilar kavruk tenli oluyor bknz egiş bey

Kivanc ile sahsen senin gurur duyman lazim cünki arnavut göcmeni bir babadan ve trakyali bir anneden olma.

Adanalilar kavruk tenli oluyor bknz egiş bey
aşkım.... yakışıklılığını anne tarafından almış olmasına değinmek istemedim ki kendimi övüyormuş havası yaratmamak için. annesi edirnelidir, direkt olarak toprağımdır. TŞK...........

Moderatör tarafında düzenlendi:
En sevdigimiz Adanalilar Ferdi Tayfur Run ve Egiş ha Mastorcugumu da unutmayalim.

Geri