ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Hauahahsushahsushhdkdkfkfkfadana deyince ilk akla gelenlerin başında, haberlerde duyduğumuz en egzantrik olayların yaşandığı şehir olması geliyor. ancak, biraz araştırmayla, en yakışıklı, en başarılı, en sevdiğimiz vb. ünlü kimliklerin de ne ilginçtir ki bu memleketten çıktığını göreceksiniz. onlardan sadece birkaçı:
fatih terim
Ekli dosyayı görüntüle 89379
kıvanç tatlıtuğ
Ekli dosyayı görüntüle 89380
şener şen
Ekli dosyayı görüntüle 89381
ayşe hatun önal
Ekli dosyayı görüntüle 89382
bonus :
@aegishjalmur
Ekli dosyayı görüntüle 89383

tabii ki........ bu arada tek bir lafımla maddi vs. hiçbir talepte bulunmadan beni ve ailemi şalgama boğan @Run beyi de anmadan geçmeyelim.Stock hanım,ilk defa sizin bu kadar uzun cevap yazdığınıza şahid oluyorum.Demekki Adana sizin için gerçekten değerli. : )
başarısını da kıskanmazsınız ya..... ah siz fenerliler ah.dklsfjFatih Terim mi yakışıklı? Sklsksk
Stock hanımcığım, ne zaman dersen hazır biliyorsun.. şalgam senin köpeğin olsun.. ayrıca sayende ne yaptın lan bu hayatta dedikleri zaman.. Malatya'da üç tane dikili ağacım var lan diyorumtabii ki........ bu arada tek bir lafımla maddi vs. hiçbir talepte bulunmadan beni ve ailemi şalgama boğan @Run beyi de anmadan geçmeyelim.
Kivanc ile sahsen senin gurur duyman lazim cünki arnavut göcmeni bir babadan ve trakyali bir anneden olma.adana deyince ilk akla gelenlerin başında, haberlerde duyduğumuz en egzantrik olayların yaşandığı şehir olması geliyor. ancak, biraz araştırmayla, en yakışıklı, en başarılı, en sevdiğimiz vb. ünlü kimliklerin de ne ilginçtir ki bu memleketten çıktığını göreceksiniz. onlardan sadece birkaçı:
fatih terim
Ekli dosyayı görüntüle 89379
kıvanç tatlıtuğ
Ekli dosyayı görüntüle 89380
şener şen
Ekli dosyayı görüntüle 89381
ayşe hatun önal
Ekli dosyayı görüntüle 89382
bonus :
@aegishjalmur
Ekli dosyayı görüntüle 89383
aşkım.... yakışıklılığını anne tarafından almış olmasına değinmek istemedim ki kendimi övüyormuş havası yaratmamak için. annesi edirnelidir, direkt olarak toprağımdır. TŞK...........Kivanc ile sahsen senin gurur duyman lazim cünki arnavut göcmeni bir babadan ve trakyali bir anneden olma.
Adanalilar kavruk tenli oluyor bknz egiş bey