Tv de gordugumuz kendine kotu isim yapmasi. Eminim ve illaki guzel yerleride vardir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya Bir zamanlar çukurova falan orda çekiliyor aslında mükemmel bir yer sadece biraz ekşınlı SjsjsjTv de gordugumuz kendine kotu isim yapmasi. Eminim ve illaki guzel yerleride vardir
Eksinsiz bu millet ölur vallahiYa Bir zamanlar çukurova falan orda çekiliyor aslında mükemmel bir yer sadece biraz ekşınlı Sjsjsj
Teşekkür ederim.@Asrevya çok güzel özet geçmiş, gerçekten dolu dolu zamanları geçmiş.
Arı sineması ve benzeri sinemalar kapatıldı, daha önceleri yazlık sinemalar vardı onlarda çok önceden kapatılmıştı.
Baraj yolu hâlâ öğrencilerin uğrak yeri, bizim bütün aile Adana erkek lisesinde okudu ve bizim eve çok yakın, ben 5 Ocak lisesinde okudum, ezeli rakip liseler
Babam, abim ve ablama karşı tek 5 Ocak liseli benim, gerçi yeni lise olmuştu ben başladığım zaman, öncesi ortaokul olarak faaliyet veriyordu.
Halk eğitim kursları hâlâ aktif ve gerçekten harika ortamı var. Sabancı kültür merkezi eskisi gibi rağbet görmüyor, şimdi belediye binası ile iç içe Yaşar Kemal kültür merkezi var.
Tekrar gelirsen Adana'ya doktorun veya göde nin sağlamından dene.
Şu aralar büyük saat çok değişti maalesef, eski hali çok güzeldi ama trafik sorunu yüzünden o karmaşık ama harika görüntüsü yok artık.
Ayrıca orada rakı festivali yapılıyor şimdilerde, yasakladılar ama çözüm bitmiyor..