Adana Sıcağı

Konu sahibi son olarak 2265 gün önce görüldü
dereceler pes eder rüzgar bile sıcak eser.

Sırf bu yüzden bici biciyi icat etmişlerdir ..

Adana iyi çıkış yaptı son zamanlarda herşeyiyle bazen orda olmadığıma şükrediyorum :D
#Ankarasenigörmekisterherbahtıkara

Urfa'dan sonra Türkiye'nin en kötü havası.
Hatta Urfa'ın havası daha iyi.en azından o nem yok.
Ama Adana Olamaz böyle bişey ya..düşününce bile trrledim :)

Allah yardımcın olsun Alin işin zor.

Bundan 2 sene önce duvardaki termometrenin sıcaktan çatladığını bilirim.

Usta'nın dediği gibi düşününce bile terledim. gittim geçen haftaydı sanırım, kilom kadar ter aktı sırtımdan. üstelik öğlen sıcağında gezmek zorundaydık, siz düşünün artık. sokaklar bomboş, bir iki insan geçerse geçiyor bazen, biz 30 kişi sıcağın altında adana'da yollardayız :(

Mersinle arasında pek fark yok aynı sıcaklık :( Bugün elemanın biri bayıldı sıcaktan öğlen dışarı çıkmıyoruz. sabah güneşinde 1 saat çalıştım bir kova su çıktı 2 litre içiyorum 1 saate o su kalmıyo tekrar 2 litre içiyorum su giriyor çıkıyor bence iyi birşey bu vücut temizlenir :D

ngmYd5.jpg

yumurta pişirirmiş..
iyi ki Kuzeydeyim.

Dun gece adanadan 45 tır sevkiyat vardi bizim cukurova kargonun adamlari kendilerini eve atti:))

2008 senesinde bizim valideyle gitmiştim kadın fenaşlaşmıştı :/ otobüs kapısı açılınca öyle bir sıcak hava dalgası vurmuştuki saunaya yada hamama girmişten beter olmuştum gerçekten dünyadaki cehennem

Kuzenlerden duydugum kadari ile cöl sicagi varmis. Gecen sene ordaydim ama sansima yagmurlu gecmisti. :)

Geri