Adana Otogarında TOK Minibüslerinin Taşlanması

Konu sahibi son olarak 2608 gün önce görüldü
[YOUTUBE]1POgiQpryW0[/YOUTUBE]​

Özgecen'ın Öldürülmesinden sonra Firmaya yapılan saldırı anı

Yapılan doğru mu yanlış mı kararsız kaldım :T:

Domateslerin içinde 1 tane çürük olsun hepsini çürütür ya bu da o hesap..İçinden bir tane şerefsiz çıktı diye diğer adamların suçu günahı ne ? :s

Orda olsaydım bende atardım..
İstanbuldan taş atmayı bile denerdim..
Özgecan olayı çıldırma nedeni bi insan için..

Bizim insanımız şov yapmayı sever, adamların suçu ne? iyi oldu bari ülkede ki tüm dolmuş-otobüs şoförlerini linç edelim araçlarını yakalım.

şimdi olay şu..onları verirsin halkın eline.sonra herkes deşarj olur.ama biriken stres bi yerden çıkacak.yanlış doğru önemli değil.olacak olan bu.en naif olanınız bile onların kemiklerini kırmak için sıraya girer,eminim

En mantıksız ve şuursuz davranması beklenen baba iken baba o kadar güzel ve mantıklı düşünceler ifade etmiş ki gerçekten takdir ettim.

O insanları öldürmek, hadım etmek bir yere kadar cezadır.
Çocuklarınızı eğitirken onlara pozitif manada rol model olun. Önünde tartışmayın, kadına fiziksel şiddette bulunmayın. Çocuğun bilinçaltına yerleşiyor bu.

Katilin annesinin anlattıkları da çocuk eğitiminin, aile içindeki ebeveyn ilişkilerinin önemini ortaya koyuyor.

Biz Özgecan'ın ölümü için yas tutup lanetlerken katilleri öldürmeyi düşünerek kendimizle çelişiriz.

En mükemmel ceza mekanizması vicdandır.
Bir minibüsçü yaptı diye hepsi bir olacak diye bir şey yok.

Oğullarınıza vicdanlı olmayı öğretin, insan yaşamının her şeyin üstünde olduğunu öğretin. Sevgi ve saygı dolu bir aile ortamı veremeyecekseniz evlenmeyin.
İşin köküne inilirse her şeyin başı SEVGİ SEVGİ SEVGİ.

Doğru mu yanlış mı karar veremedim-ben olsam ben de yapardım gibi söylemleriniz nedir arkadaşlar yaa..
insanoğlundaki saldırganlık içgüdüsüne hayret ediyorum..

Bende çok küfür ettim lanet ettim şerefsiz için ama bir yandanda işkillenmiyor değilim.
Daha çok olmadı bir kızımıza polisinden müdürüne 14 kişi tecavüz etti. Şimdi hepsi serbest geziyor.
Ozaman neredeydi basın üstüne niye bukadar gidilmedi.
Bütün öfkenin sadece bir kesime boşaltılıp üstü örtülecek gibi geliyor.

Geri