Soru C Adana Havalimanı'ndan Mersin'e nasıl gidilir?

Konu sahibi son olarak 2605 gün önce görüldü
Adana havaalanından Mersine nasıl gidilir?

Adana Mersin arası yaklaşık olarak 85 km dir. 1 saat 10 dakika yolculuk sürmekte olup hava yolu şirketlerinin otobüsleriyle ulaşımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Onun dışında alternatif olarak havaalanından 5 dakikalık yürüyüş mesafesi ile e5 karayoluna çıkabilir minibüsle merkez otogara gidebilirsiniz. Otogardan 10 15 dakikada bir kalkan minibüslerle Mersin şehir merkezine ulaşabilirsiniz.

İşime kesin yarar hemen ss almaliyim:D

Askerde Adana'lı bir arkadas vardı dedim ben sizin oraya geliyim adresin var nasılsa evini bulurum.
Onun direk soyledigini aktarıyorum;
Sakın ha bana haber vermeden gelme direk seni otogarda soyarlar ben geliyim alırım seni arabanla gel.
Nasıl biryerse artık Adana.

Askerde Adana'lı bir arkadas vardı dedim ben sizin oraya geliyim adresin var nasılsa evini bulurum.
Onun direk soyledigini aktarıyorum;
Sakın ha bana haber vermeden gelme direk seni otogarda soyarlar ben geliyim alırım seni arabanla gel.
Nasıl biryerse artık Adana.

Yamyam gibi çoğu :d

Taksi ile otogara oradan da Mersin otobüsüne binersiniz. Havaş ücretsiz servis ile de otogar yapılabiliyor.

Ben gidemem, havalimanlarıyla işim olmaz, havalimanından herhangi bir şehre hiç gidemem, ben uçamam, kuş muyum ne mantıksız saçma sapan ya.

Mersin'e de gidemem tersine de gidemem.

Adana Havalimanı Mersine taşındı zaten 😎

• Beğen
Tepkiler: RK
Geri