Adana halkı, öldürülen iki teröristin cenazelerini yakmak istedi

Konu sahibi son olarak 3457 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adana'nın Pozantı ilçesinde emniyet müdürlüğüne düzenlenen saldırıda 2 polis memurunu şehit ettikten sonra ölü olarak ele geçirilen 2 teröristin morgdaki cesetlerini alıp yakmak isteyen kalabalık bir grup lastik yakarak karayolunu trafiğe kapattı. Polis kalabalığı gaz sıkarak ve havaya ateş açarak dağıttı.

[YOUTUBE]Xss8Q1X6Z6A[/YOUTUBE]

Versinler iki leşi halkımıza neyini koruyorlar.

Gerek yok buna. Bu iş abartıdır, iyice sapmaktır. Bizim kültürümüzde ölü ile oynamak, yakıp eğlenmek diye bir şey yok. Bu tür eylemler tümden bir halkı yanlışa sürükler. Öfke gizli saklı yaşanmalı. Müslümanın kılıcı keskin olacak. Düşmanı hızlı öldürmek iyidir. Dalga geçmek sapkınlığa yol açar. Işid gibi.

ölmüş bir bedeni ateşe versen acı hisseder mi ?
cezasını bedeni fonksiyonlarına son verilerek ödedi zaten hani yaksanız acı çekmez size günaha girmekten başka bişey değil gereksiz .)

Gerek yok buna. Bu iş abartıdır, iyice sapmaktır. Bizim kültürümüzde ölü ile oynamak, yakıp eğlenmek diye bir şey yok. Bu tür eylemler tümden bir halkı yanlışa sürükler. Öfke gizli saklı yaşanmalı. Müslümanın kılıcı keskin olacak. Düşmanı hızlı öldürmek iyidir. Dalga geçmek sapkınlığa yol açar. Işid gibi.

Şehit edilen aileden biri olsa bu kadar sakin olurmuydun merak ettim doğrusu.

Şehit edilen aileden biri olsa bu kadar sakin olurmuydun merak ettim doğrusu.

Her hafta Karacaahmet mezarlığına gidiyorum. Biri yaşıtım asker, diğeri büyüğüm polis. Bir gün gel beraber ziyaret edelim inşallah. Öfke ile acının, sükunet ile yaygaranın farkını onlardan dinle.

Türk Milletinin birliğinin bölünmezliğinin işareti bu.
Ölen her şehidi kendi evladı gibi kendi kardeşi gibi benimsiyor bu halk.
O kadar çok sahipleniyor ki bir leşe saldıracak kadar sabrı taşıyor ..
Onursuz terör örgütü kahpe pusularla Türkiye ye zarar verdiğini sanıyor ..
klişedir ya "bir ölür bin diriliriz"
İçimizde ki Türk Milleti ateşini harlıyor sadece ...

O kadar çok insafsız insanlarla karşı karşıya kaldık ki, insanların sabırları taşıyor artık.
Cesedini ciğnesem içim rahatlamaz sözü tamda burada aklıma gelir.
Yakmak bir Müslümana yakışmaz.
Rabbim içi yanan herkesede sabırlar versin inşAllah.

Her hafta Karacaahmet mezarlığına gidiyorum. Biri yaşıtım asker, diğeri büyüğüm polis. Bir gün gel beraber ziyaret edelim inşallah. Öfke ile acının, sükunet ile yaygaranın farkını onlardan dinle.

Merak etme adana yangın yeri gibi uzağa gitmeye gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri