Adana Demirspor - Galatasaray ( 0 - 3 )

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
tempolu, keyifli maç oldu. rekorların kırılması önemli ama bu takımın bir şekilde winner kimliğini koruması daha önemli benim için. bu sezonun çok fazla hikayesi, detayı var muhtemelen sezon sonu daha iyi anlayacağız. yeterki istediğimiz yerde bitirelim.

Bir yandan diyarbakır bir yandan Samsun sevkiyatı için camlar geliyor kasanın kenarına koydum telefonumu maçı takip ediyorum Allahtan daha müsait olduğum zamanlarda geldi goller gayet keyif aldım

@Lefty puan farkını söylesin.
şu an olmadık ama sanırım fenerbahçe maçına bizim oyuncular geçen sezonki gibi alkollü çıkacak.

@Lefty puan farkını söylesin ;d

Canım Lefty, tribünler “Lefty Lefty” diye bağırıyor, puan farkını söylemen lazım:d

leftyciğim söyle söyle, kılıçdaroğlu’nun kaybettiği seçim sayısından daha az sonuçta puan farkı… sjsshj

Puan farkı falan yok, bugünkü maç daha oynanmadı!!!

Sevgili @Larien bakma sen Galatasaraylılara, çeşitli algı oyunları ile Fenerbahçe çok geride kalmış havası yaratmaya çalışıyorlar. Tipik Galatasaraylı refleksi!!!

Bugünkü maçımız daha oynanmadı ayrıca bizimle yapacakları maçtan hariç daha üç maça çıkacaklar. Ne olacağını kimse bilemez!!!

İzlemedim. Nooldu görevini yaptı mı adana. Güzel güzel yattı mı
Adana Demirspor'un muhteşem golcüleri nedense tek bir gol atamadıkları gibi kalecileri de konsantrasyonunu kaybetti.

Gol atamayacağınız belli işte ve o zaman kapanacaksınız, futbolda en temel kural budur. Baktın ki olmayacak, kendi evinde en kötü berabere kalmak için kapanırsın! İlk yarı başardılar ancak ikinci yarı fiyasko oldu maalesef...

Komodo ejderi ceylandan önce bir ısırık alır. Komodo ejderinin agzındaki bakteri ve virüsler ceylanı yavaş yavaş öldürür ama ölene kadar kilometrelerce kaçmaya devam edebilir. Kaçar… kaçar.. kaçar… kaçaaar… ama sonunda düşer ve hareket edemez, komodo ejderi de salına salına gider ve akşam yemeğini yer. İşte o ceylan Lefty…
Oyunu kuralına göre oynayan ve sahada mücadele veren bir takımın taraftarıyım!!! Penaltılarla puan kaybetmek dışında bu sezon oynan futbol, sizin "Sahada mücadele vermek yerine, üç puan alıp yatalım" futbolunuzdan kat kat iyidir!!!

Sizin nasıl kötü oyuncu olduğunuzu özellikle Avrupa Kupası'nda Sparta Prag karşısında gördük ancak biz ise çeyrek final oynadık.

Puan sistemi ve kurban gittiğimiz penaltılar sayesinde şampiyon olacaksınız ancak gerçek şampiyonun kim olduğunu tüm D Ü N Y A B İ L İ Y O R!

19.05 tarihinde sizi sahanızda yendiğimizde, siz de oyunculuk adına hiçbir başarınız olmadığını, güçsüz takımları yenip puan kazandığınızı daha iyi anlayacaksınız!!!

Her kupayı alıyordunuz hani? Şimdi tümü bitti sadece Galatasarayı yenme hedefi kaldı. Kim hayalperest oluyor burada?
Süper Kupa'yı size biz hediye ettik, bir şey kazanmadınız!!!

Türkiye Kupası'ndan iki takım da elendi ve yine eşitiz!!!

Şampiyonlar Ligi şansınızı kaybedip Avrupa Kupası'na yollandınız ancak ilk maçta elenip geri geldiniz. Biz ise çeyrek final oynayıp penaltı atışları ile yenildik, tıpkı Manchester City gibi!!!

Süper Lig Kupası için de 90. dakikada verilen penaltı ile puan kaybettik. Bu sizin başarınız mı oluyor?

Şayet 19 Mayıs'ta bizi yenip de şampiyon olsaydınız, samimiyetle tebrik edecektim ancak öyle bir durum söz konusu değil maalesef...

@Lefty 'cim yaninda olamadım özürdilerim:(
Önemli işlerim olmasa bunları beraber döverdik:(
Hayirdir sizzzzzz yaaaa toplaşıp gelmiş, organize olmuşcasına benim minik kanaryama saldırıyorsunuz...
Pençelerimi çıkarttım bekliyorum gelin hadi!

bu sezon baya allahııııımmm gooolll edasıyla bağırdım bu ses sana fedaaaa

Kerem Demirbay: “Görevimizi yerine getirdik”

Galatasarayımızın, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Yukatel Adana Demirspor’u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından oyuncumuz Kerem Demirbay, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Kerem’in maç sonu değerlendirmesi şu şekilde:

“Bu takım, bu kulüp gurur verici bir şey. Giren, oynayan, çıkan her oyuncuda hep pozitiflik var hem de takım ruhu var. Bir aile ortamı yaşıyoruz. Çok mutluyum, bize yakışanı yaptık bugün. Gol goldür. Benim için önemli olan takımın yenmesi. İyi oynamam, iyi mücadele etmem, benim için takımdan önemlisi yok. Çok şükür şu an iyi gidiyor. Şu an yedi puan öndeyiz. Görevimizi yerine getirdik.”

Süper Kupa'yı size biz hediye ettik, bir şey kazanmadınız!!!

Türkiye Kupası'ndan iki takım da elendi ve yine eşitiz!!!

Şampiyonlar Ligi şansınızı kaybedip Avrupa Kupası'na yollandınız ancak ilk maçta elenip geri geldiniz. Biz ise çeyrek final oynayıp penaltı atışları ile yenildik, tıpkı Manchester City gibi!!!

Süper Lig Kupası için de 90. dakikada verilen penaltı ile puan kaybettik. Bu sizin başarınız mı oluyor?

Şayet 19 Mayıs'ta bizi yenip de şampiyon olsaydınız, samimiyetle tebrik edecektim ancak öyle bir durum söz konusu değil maalesef...
Ben sizin hayallerinizden bahsettim. Neyse umut fakirin ekmeğidir devam edin umutla bakmaya. Bu akşam sonuç kaç kaç olur?

Geri