Adana Demirspor - Fenerbahçe ( 0 - 4 )

climax

Yazar
Var dediğin şey anlık pozisyon için.
Gol olmuş. Tescil edilmiş. Üzerine yirmi dakika maç oynanmis. Sonra canın sıkılıp geri dönüyor ve yok sebepten gol iptal ediyorsun. Ve bunu inatla tekrar yapıyorsun.

Bunu görüp hala fenere salliyorsunuz.

Ayıp la size.

Leviathan

Platin Üye
Faul olan 2 gol iptal edilirken kurallar uygulansın. Kırmızılık ayağa basmada kurallar uygulanmasın. Max gs zekası

Gajul

Üye
Puan farkı 3 düşmeden fenerbahce sampiyonluk yarısında değildir. Bizim puan kaybettiğimiz adanadan puan aldınız tebrikler. Bizden iyisiniz

Lefty

Özel Üye
Galibiyeti fazlasıyla hak ettiklerini belirten Portekizli çalıştırıcı, Tadic'in performansı ve defanstaki oyuncu tercihleri için de şu ifadeleri kullandı:

“Kazandık. Sayılmayan goller ve kart pozisyonuyla ilgili konuşmak istemiyorum. Galibiyeti fazlasıyla hak ettik. Rakip de elinden gelenin en iyisini ortaya koydu. İyi mücadele ettiler ve iyi dayandılar. Özellikle ilk yarıda bulduğumuz iki büyük şansı maalesef değerlendiremedik. İkinci yarı ritmimizi daha da arttırdık ve daha şiddetli oynadık.

Bu noktada Tadic’i anahtar oyuncu olarak nitelendirebilirim. Gösterdiği performansla oyuna ve ofansif anlamda bizlere farklı bir renk kattı.

İkisi de iyi oynadı. (Levent ve Mert Müldür) Burada futbolu öğreniyor olmak benim için bir ayrıcalık. 6 aydır hoca olmaya çalışıyorum. Bundan dolayı minnettarım.”

Kaynak

Üst Alt