şu an saçmaladığını belirtmek istiyorum sen farkında edğilsin belli ki birinin söylemesi lazım saçmalıyonEvet penaltısız golü olmayanla kıyas Faslı kekime ayıp…
şu an saçmaladığını belirtmek istiyorum sen farkında edğilsin belli ki birinin söylemesi lazım saçmalıyonEvet penaltısız golü olmayanla kıyas Faslı kekime ayıp…
Sus nasıl yendik…Fenevli olan @angie ile tartışılmazzzz. Bunu hâlâ anlamadınız mı siz!?
Hiç zannetmiyorum ama işte arada sen üzülüyorsun, sonra beni de üzüyorsun . FB konusunda sadece sana ılımlı davranıyorum ;dEvet penaltısız golü olmayanla kıyas Faslı kekime ayıp…
Düşmez kalkmaz bir Allah sezon sonu bir bakmışsın fark erimiş. FB şampi…
Cenk’i kuyudan çıkardık.
Yeter artık yeterHatem haklı mı diye okumaya geldim yine haklıymış
SusYeter artık yeter
İlgili Yasa: MADDE 5 (1) Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. (2) Yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.