BirDevrinSonu
Üye
-
-
-
-
-
BİNANIN ÖZELLİKLERİ: Kaloriferli olup, fuel-oil kullanılmaktadır. Aydınlatma elektrikle sağlanmakta olup, Çukurova Elektrik (ÇEAŞ) A.Ş. hattından alınmıştır. Su ise şehir şebekesine bağlıdır. Kanalizasyon şehir şebekesine bağlıdır. Ayrıca su kendi imkanlarımızla açtığımız kuyudan kullanılmaktadır.
DERSLİKLERİMİZ: 34 Derslikltir. 37 Sınıf Şubesi olup, Revir, Resim-İş odası ve Almanca Bölüm odası derslik olarak kullanılmaktadır. Dersliklerimize ilaveten 2 adet Laboratuvar vardır. Fizik-Kimya-Biyoloji ile ilgili Laboratuvar malzemeleri 1998-1999 Eğitim-Öğretim yılında tamamlanmış olup, kullanılmaya başlanmıştır.
İdareye ayrılmış olan ;
1 Müdür odası,
1 Müdür baş yardımcısı odası,
2 Müdür yardımcısı odası,
1 Muhasebe ve
1 öğretmenler odası bulunmaktadır.
Sosyal Faaliyetlere Ayrılmış Olan Odalarımız
Spor Odası,
Öğrenci giyinme odaları (kız-erkek),
1 yemekhane,
1 Kantin,
1 Video Odası bulunmaktadır.
BAHÇEMİZ: 44.371.000 metrekaredir. Çalışmalar ve Bahçe Peyzaj çalışmaları devam etmektedir.
DERSLİKLERİMİZ: 34 Derslikltir. 37 Sınıf Şubesi olup, Revir, Resim-İş odası ve Almanca Bölüm odası derslik olarak kullanılmaktadır. Dersliklerimize ilaveten 2 adet Laboratuvar vardır. Fizik-Kimya-Biyoloji ile ilgili Laboratuvar malzemeleri 1998-1999 Eğitim-Öğretim yılında tamamlanmış olup, kullanılmaya başlanmıştır.
İdareye ayrılmış olan ;
1 Müdür odası,
1 Müdür baş yardımcısı odası,
2 Müdür yardımcısı odası,
1 Muhasebe ve
1 öğretmenler odası bulunmaktadır.
Sosyal Faaliyetlere Ayrılmış Olan Odalarımız
Spor Odası,
Öğrenci giyinme odaları (kız-erkek),
1 yemekhane,
1 Kantin,
1 Video Odası bulunmaktadır.
BAHÇEMİZ: 44.371.000 metrekaredir. Çalışmalar ve Bahçe Peyzaj çalışmaları devam etmektedir.