Adamına Göre Muamele

Konu sahibi son olarak 4135 gün önce görüldü
Son Günlerde Sıkça Karşılaştığım Durum..
Fazlasıyla Rahatsız Edicii..

Buradaki Amaç,
Tamamenn Kendi Çevresini Koruma Kollama, Adil Olunmama..

Sorsan Herkese Eşit Davranırım Cevabı Alırsın,
Ama Alakası Yoktur..
Profesyonellik Tamamen Sıfır..

Yazık Ne Diyeyim..

İnsanın sabrının sınanmasına birebirdir.Hiçbir yerde hiçbir şekilde haksızlığa tahammülüm yoktur.
Torpile hele hiç tahammül edemem.

Adamıysa özel muameleyi edecek tabi.
Hatrını kırarsa yarın işi düşerse nasıl bakacak yüzüne?
Sonuçta karşılıklı bu işler..

Varmi konu basliginin aksini gercekten yapabilen gosterin.

Adamına göre muamele yapanlara karşı olan kişilerin de adamına göre davranmaması lazım, herkes aynı durumdan şikayetçi ama herkes aynı şeyi yapıyor..

Bende admin olsam arkadaşımı korurmuydum diye düşünüyorum evet diyorum içimden.. :D Ama bari aleni yapmayın gizli saklı yapın sonra üyeler çileden çıkıyor en sessiz sakin adamı bile delirtmişler forumda ya..

Kendi kişiliği ile değilde karşısındaki kişinin davranışı ve kişiliğine göre hareket eden insan türü.
Bakınız: Yanar döner.
Not: Ki adam olan ile olmayanları ayırmalarını öğreniyorum bu kişilere. Adam var adam var yapmayın yahu. ^^

Adamına göre muameleyi olan yakınlığına göre degil de karşımdakinin kendi karakterine göre yaptığım doğrudur.
Buna bir bakıma nabza göre şerbet de denilebilir.
Ve bunu yapmayan yoktur.
Sonuç olarak birilerine bazı şeyleri bir kere de anlatabilirken bazılarına 1000 kere de anlatamazsın.Bu da seni farklı muameleye iter.
Bi bakıma eşit olabilmek için de bu muameleyi yapmak zorundasındır.
Söz konusu ayrımcılık kayırmak haksızlık ise yok abi orada durun!
Orada ben yokum.

rengini belli edenlere uyumlu tonlarla yaklaşmak
ama bazen kontras renkler de uyumlu olabiliyor :P

herkesede ayni davranilmaz. kim yok ben esit davraniyorum derse yalan demis olur.
ben adamina gore davranirim esitlik vs kavarmim yok bu konuda.

Adalet kavramını ilahi düzeyde adaletin ilahı olarak yaşatan insanların duydukları rahatsızlık.

En sakin adamın çileden çıkması, "bizi çıldırttınız" mesajı da bir başka klasik tabi. Hep bir mazeret vardır.

Ben bunları neden yazdım? Beni çıldırttınız.

Herkese aynı davranan insandan şüphe duymak lazım. Kişiye göre tavrın değişmesi hayatın bir gerçeğidir. Bundan şikayetçi olanlar hiç insan içine çıkmıyor mu?

Bak yine çıldırttınız.

Kısmen yapılması gerekir.

Konu iş ise uygun bir davranış biçimi değil. Ama özel hayata sıra geldiğinde çok pis adam seçerim. Her önüne gelenle arkadaş olmak zorunda değilim, tabi bu onların (arkadaş olamadıklarım) kötü olduğu anlamınada gelmez. Duruma göre adam seçmek aslında kafa dengi arkadaş seçme adına yapılması gerekir.

Her insan aynı değildir,karakter/huy/yapı vb...Herkes aynı olsa herkesleşirdik.

Hayatta adamına göre muamele pozitif ayrımcılıkta olmalı haklının mağdurun yanıda yer alaraktan (:

Konu yönetim sekli ise, bu deyimi tanimam.

Yakinlik, saygi, sevgi, hediyelesme vb. ise konu,
Deyimin dibine vururum .p

Konu başlığı amacı anlatılırken " nabza göre şerbet " vermek deyimi açıklanmış sanki .. Adamına göre muamele ise daha başka yönlere çekilebilir ..
Herkese aynı davranıyor olsam dünyanın en büyük yalancısı olurdum .. Adam olamamış sığırlara sığır gibi davranmak adamlığın değerini korumak açısından haklı bir tavırdır ..

Geri