Adam olanlar okusun ..

• Kullanıcı EkSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum içinde uslubumdan ve Hakkı dile getirişimden rahatsız olan bir iki tip mesajlarımı raporlayıp beni banlatmaya çalışıyorlarmış :)
Zaten ne yapmaya çalıştıklarının farkındayım ama biraz olsun delikanlılık beklerdim bu tiplerden ..
Forum yönetimine ricamdır, bütün mesajlarım ortadadır .. EĞER POLEMİKLERİ BAŞLATAN BENSEM, EĞER İNSANLARI KIŞKIRTAN BENSEM GEREĞİNİ YAPIN LÜTFEN ..
Arkamdan ezikçe iş çevirenler ÖNCE KONULARA YORUM YAPMASINI ÖĞRENSİNLER ..

boşver pnp kafanı yorma böyle şeylere

Ben seninleyim Eksen abi? Cahil zihniyetlere yenilmeyiz biz? Onlar kim oluyorda bizim bilgili mantıklı dusuncelerimize sorgulayıp yarattığımız fikirlere karşı çıkıyorlar? Kim yahu onlar kim?

Hiç bir zaman polemiği sevmedim ama sonunda bunun başlığını açmak zorunda kaldım ..
Yazık ki işin bu boyuta gelmesini istemezdim .. Daha münakaşa yapmasını bilmeyen insanlara doğruları anlatmaya çalışıyoruz .. NE ZOR İŞ !

Tarafsız biri olarak konuşuyorum.Eksen'in bu tür bir konu açmasını yadırgadım.Abi sen forum işlerini bilirsin.Buna benzer olaylar her zaman oluyor.Konu açmak yerine mesaj ve tavırlarınla bunu belli etmeni beklerdim.Yanlış.

Tarafsız biri olarak konuşuyorum.Eksen'in bu tür bir konu açmasını yadırgadım.Abi sen forum işlerini bilirsin.Buna benzer olaylar her zaman oluyor.Konu açmak yerine mesaj ve tavırlarınla bunu belli etmeni beklerdim.Yanlış.

Doğru diyorsun bende kolay kolay yapmazdım böyle bir şeyi ama çakallığı da sevmiyorum .. Açık açık fikrimi belirtmek istedim .. Zaten daha da uzatmam .. Arkamdan iş çevirenler duruşumu öğrenmiş olsunlar bu başlıkta ..

Meyve veren ağaç örneği çok klasik olacak ama, bu tür insanlar için klişe örnekler sunmaktan da başka bir şey gelmiyor insanın aklına. Burası belirli limitleri olan özgür bir platform. Herkes düşüncesini yazabileceği gibi, tenkit edilmeye de hazır hissetmeli kendini. Kendisi için doğan cevap haklarına da uslûplu bir şekilde cevap verebilir. Zihni yetmiyorsa, şikâyete baş vurma hakkı yoktur.

Tamam, yenilen pehlivan güreşe doymaz ama, Bir daha ki hamlesinin mantık çerçevesinde olması gerektiğini bilir.

Forum üzerinde kimsenin şikayeti ile değil. genel olarak kişi ile birebir iletişim sırasında uyarıları dikkate almazsa banlıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri