Adam gibi adam Beşar Esad.. #Soma

Konu sahibi son olarak 1281 gün önce görüldü
hacı kesin kanıt varmı bu adamın acıklamasından resmi kaynak vs ?

Bknz: Acı üzerinden siyaset yapmak.

Doğru olduğuna inanmıyorum ben. Kendi halkına kıyan bir siyasetçinin samimiyetinede inanmıyorum.

Hatta bizim o kadar kardeşimiz ki, bizim topraklarımızı bile bombalayarak insanımızı öldürüp cennete gönderiyorlar. Allah razı olsun.

Hatta bizim o kadar kardeşimiz ki, bizim topraklarımızı bile bombalayarak insanımızı öldürüp cennete gönderiyorlar. Allah razı olsun.

senin ulkende ordan turkiyeye bomba atıp hatta türbeye askerlerin oldugu bolgeye bomba atıp esadın uzerine atmmayı bile planlamışlardı. Esad VURSADA kessede, emperyalizmin silahlarına karşı mücadele etmektedir.

senin ulkende ordan turkiyeye bomba atıp hatta türbeye askerlerin oldugu bolgeye bomba atıp esadın uzerine atmmayı bile planlamışlardı. Esad VURSADA kessede, emperyalizmin silahlarına karşı mücadele etmektedir.

Eee? Bunun benim söylediğimle ne alakası var? Onu anlayamadım.

Aranızda savaştan önce Suriye'de kalmış. Orayı gezmiş, tanımış insan var mı? Merakımdan soruyorum??

sırf rte ile zıtlaştığı icin böylesine bir adamı kahraman ilan etmek icin de cok güzel kafalar lazım.
bu herif rte'nin bi level üstüdür, halkına zulm uygulamıştır ve devleti muhaberat devleti haline getirmiştir. (hoş şimdi öyle bi devlet kalmadı ama neyse.) su an emperyal devletlerle savaşıyor olması bu gerçekleri değiştirmiceketir.

kısaca kendisi zalımın onde gidenidir desteğine ve bu destek üzerinden siyasetine ihtiyacımız olmamalıdır.

Basın yoluyla yapılan haberlere inanmak ne kadar kötü birşey. akcakale halkı ama esad vurdu demiyor? bunuda dusunmek gerekiyor. yaşayan bilmiyor ama basın haber yapan herşeyi biliyor imajıyla sunulan dedikodudan baska hiç birşey değildir

Akçakale halkı Esad vurdu demiyor mu? Nerde hani?

Kardeş ben basına göre yazmıyorum, ona inandığımı da nereden çıkardın?

Akçakale halkı Esad vurdu demiyor mu? Nerde hani?

Kardeş ben basına göre yazmıyorum, ona inandığımı da nereden çıkardın?

Yahu Turkiye Cumhuriyetinin çakma devlet adamları kendi ülkesini vurma planları yaparken akcakaleyi onların vurmadığını nerden bilebilirim. kan ile beslenen bir akp var. reyhanlı patlamasında oldugu gibi. akp o kadar kan ile beslenen bir yapı oldu ki, seni beni bile birbirimize düşürüyor ama onlar şuanda keyiflerine bakıyorlar milyon dolarlarıyla...

Yahu Turkiye Cumhuriyetinin çakma devlet adamları kendi ülkesini vurma planları yaparken akcakaleyi onların vurmadığını nerden bilebilirim. kan ile beslenen bir akp var. reyhanlı patlamasında oldugu gibi. akp o kadar kan ile beslenen bir yapı oldu ki, seni beni bile birbirimize düşürüyor ama onlar şuanda keyiflerine bakıyorlar milyon dolarlarıyla...

Kardeş kusura bakma da ben Esad'ın Akçakale'yi vurmasıyla ilgili konuşurken, konuyu bizim ülkemizin devlet adamlarına çevirme gayretini hala anlayamadım. Madem ki "akcakaleyi onların vurmadığını nerden bilebilirim. " deyip bir kesinlik belirtemiyorsun da, nasıl oluyor da "Basına inanma, esed yapmadı, AKP yaptı" diyebiliyorsun? Ben kimse, herhangi biriyle kargaşaya düşüremez. Benim kendi aklım fikrim var çok şükür.

He Akçakale'ye düşen bombanın Suriye'den geldiğine inanmıyorsan araştır, doğruyu gerçekten bul ve de ki, "O bomba Suriye'den gelmedi." Kanıtını da göster ve fikrimizi değiştir. Ben kanıtlar la konuşuyorum, basının dediğni yazmıyorum sana.

Sen hiç halep'e gittin mi ? çölün ortasında vurulma tehlikesini zor atlattım babamı hapse attılar bizim olan makineleri bizim değilmiş gibi göstererek öyle bi şehir düşün kü türk geldi mi AHA DA KOYDUK COCUGU diyorlar resmen binlerce dolarım rüşvete gitti öyle bi şehir düşün kü belgeler kanıt yerine konmuyor insan değeri sıfır herhangi bi kolluk kuvveti gümrükte çekip vurabilir ! 42 tane müslüman öldüren askerlere ne demeli ? şuan hayattıysam ABİ KAÇÇÇ ÖLDÜRMEYE GELİYOLAR OTEL ODALARINI BASIP TÜRK ARIYOLAR diyen resepsiyonist türkçe bilen cocuk sayesinde AL SANA ADAM GİBİ ADAM BESAD onun ben adamlıgını ekmek arasına koyar yerim

keşke film izleseler. yada izlesek...

Suriye'yi iyi tanıyorum.. iyi derecede arapça biliyorum.. Suriye'yi savaştan önce çok kereler ziyaret etmişliğim var.. Savaştan sonra da kaldığımız bölge itibari ile pek çok Suriyeli ile konuşma fırsatım oldu.. Savaştan döneminde de haberleri elimden geldiğince Suriye kanallarından da izliyorum.. Kimse nasıl bu hale geldiğinden bahsetmiyor.. Önümüzde Libya örneği de var.. Libya'da uzun süre kalmış yakın akrabalarım var.. İç savaşın nasıl başladığını birebir gördüler.. Sonra uçak ve gemilerle tahliye edildiler.. Bunun yanında demokrat Bahreyn krallığında aynı dönemlerde yaşananların neden böyle bir duruma evrilmediği gerçeği var.. Olay Esad'ı sevip sevmeme olayı değil.. Size tavsiyem sakin kafayla bu olayın nasıl bu hale geldiğini düşünmeniz.. Sanırım müsebbibleri arasında Arabistan ile birinci sırayı paylaşıyoruz.. Esad dereceyi zorlasa da yetişmesi pek mümkün görünmüyor..

Geri