imported_Kartal
Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bknz: Acı üzerinden siyaset yapmak.
Doğru olduğuna inanmıyorum ben. Kendi halkına kıyan bir siyasetçinin samimiyetinede inanmıyorum.
Hatta bizim o kadar kardeşimiz ki, bizim topraklarımızı bile bombalayarak insanımızı öldürüp cennete gönderiyorlar. Allah razı olsun.
senin ulkende ordan turkiyeye bomba atıp hatta türbeye askerlerin oldugu bolgeye bomba atıp esadın uzerine atmmayı bile planlamışlardı. Esad VURSADA kessede, emperyalizmin silahlarına karşı mücadele etmektedir.
Eee? Bunun benim söylediğimle ne alakası var? Onu anlayamadım.
esad kimi bombalıyor orayı anlamadım kusura bakma
Akçakale'yi bombaladığından bahsediyorum.
Basın yoluyla yapılan haberlere inanmak ne kadar kötü birşey. akcakale halkı ama esad vurdu demiyor? bunuda dusunmek gerekiyor. yaşayan bilmiyor ama basın haber yapan herşeyi biliyor imajıyla sunulan dedikodudan baska hiç birşey değildir
Akçakale halkı Esad vurdu demiyor mu? Nerde hani?
Kardeş ben basına göre yazmıyorum, ona inandığımı da nereden çıkardın?
Yahu Turkiye Cumhuriyetinin çakma devlet adamları kendi ülkesini vurma planları yaparken akcakaleyi onların vurmadığını nerden bilebilirim. kan ile beslenen bir akp var. reyhanlı patlamasında oldugu gibi. akp o kadar kan ile beslenen bir yapı oldu ki, seni beni bile birbirimize düşürüyor ama onlar şuanda keyiflerine bakıyorlar milyon dolarlarıyla...
Çok fazla film izliyorsunuz.. Zararlı..
keşke film izleseler. yada izlesek...