Adaletsiz aşk

Konu sahibi son olarak 2615 gün önce görüldü
Adaletsiz aşk

2000 yılında çok severek evlendiğim kadın 7 yıl sonra anladım ki beni hiç sevmemiş. Bunca yaşanmışlık bir oyundan ibaretmiş. Benim kendisine ve kızımıza olan düşkülüğüm onu iğrenç arayışlar içine girmemesine ve mutlu olmasına yetmemiş. O yıllarca başka yerlerdeymiş. Ve beni ustaca kandırmış. 2007 de beni terkettiğinde ve kızımı kaçırıp bana 1 yıl göstermediğinde bile ben hala problem çözmeye çalışıyormuşum. 2006 da başlayan boşanma teranelerini dinlerkende yaptığım buymuş ama oyunu görememişim. Değerlerine bağlı yaşayan bir insan herkesi kendi gibi bilirmiş. Ne kızımıza ne bana hiç acımadan ve düşünmeden karaktersizliğini yüzüme vura vura gitti. 2008 martında resmen boşandık. 1,5 ay sonra barışma msj ları atmaya başladı ve bu temmuzun 27 sine kadar sürdü. Sonra ne mi oldu? Ağustos başlarında telefonda kızımla görüşürken bana evlendiğini artık başka biriyle aynı evde yaşadığını söyledi. Ve bunu söylerken çok rahattı. O ismi duyduğumda bütün resim tamamlandı. Karım canım çocuğumun anası bildiğim insan beni 2006 yılından beri aldattığı insanla evlenmişti. Şimdi bunu okuyan arkadaşlara yorum yapmak çok kolaydır. Ama derin bir aşkı kullanarak ve bunu aynı aşkla bağlı olunan çocukla destekleyerek oynayan bu insana sizde olsanız son sn. ye ye kadar kanardınız. Bu kahrı daha ne kadar üstümde taşıyacağımı bilmiyorum. Kızımı haketmeyen o insandan kızımı kurtarmaktan başka düşüncem yok. Çok derin bir çocuk. Allah onunla benim yardımcımız olsun..

Geri