Adalet

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 888 gün önce görüldü
Hakkın gözetilmesi ve yerine getirilmesi.

Doğru olduğunda eninde, sonunda yerine gelen HAK.

Okuduğum bi kitapta ''True justice can only be found in Heaven'' diyodu.Hakkı var.

tumblr_mot453VlVk1riaijlo1_500.jpg

insanların adalet ile hiç bir ilgisi olmadığı bi gerçek..ama doğanın ki..işte o mükemmel olmalı..

Ne ilahi adalet nede kağıt üzeri adalet nede vicdanen Adalet hiçbirine inanmıyorum. Çünkü yok ..

Söylendiği gibi ; Sadece bir kadın ismi ki artık onuda çocuklara koymuyorlar.

Madem yok olduğunu düşünüyorsunuz, olan bir yerlere gidin terkedin ülkeyi .)

dünyayı yaşanmaz bir yer haline getireceğine inanıldığından tepede olanların pek haz etmediği;
iyilik olması için kötülükte olması dierekten
yada "allah sevdiği kulunu erken yanına alır , hem onlar öldüğünde melek olucak" dierek absorbe edilen kavram...

Muhabbetlerde adı geçiyor sadece.

Bir de gülüyorsun ya pes.
Gerçekten sen adalet olduğuna inanıyor musun?
Görmüyor musun?
Hakimler, savcılar siyasileri memnun edecek karar vermekten başka ne yapıyor. Iradeleriyle bakabiliyorlar mı davalarına, her türlü pisliği yapan sübyancısı, tecavüzcüsů, canı sıkılınca 3-5 kişiyi yaralayanlar neden serbest kalıyor.
Akplisin tamam. Ben de akp oy verdim.
O başka bu başka adalet var diyemezsin!
"Türkiye ’de adalet aramak genelevde bakire aramaktan farksızdır" demiş tuncay güney, adam haklı.
Herkes, güçlünün değil de haklının yanında olmalı. Konu ne olursa olsun.

Ha bu arada imkanı el veren memnun olmayan zaten türkiyeyi terk ediyor.
Neden bulunduğumuz yeri daha yaşanilası hale getirmek için çabalamıyoruz da direk kapıyı gõsteriyoruz. Allah aşkına artık şu kalıplaşmış sürüden ayrılma cesaretini gösterin.

Celladına aşık olmuşsa bir millet,
İster ezan ister çan dinlet.
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet,
Müstehaktır ona her türlü zillet.

Der ve giderim. Ülkeden kovan arkadaşlar düşünsünler. Kovan arkadaşlar için dip bilgi ; İstediğim zaman çıkabiliyorum zaten, ama siz kafanızı kumdan çıkartın lütfen.

Geri