Adalet ve Kalkınma Partisi

Konu sahibi son olarak 638 gün önce görüldü
Ülkeyi satan siyasi parti.
Türk Milletine saygısı olmayan siyasi parti.
Din'i çıkar için kullanan siyasi parti.
Amerika'nın uşaklığını yapan siyasi parti.
Türk Milletine Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü unutturmaya çalışan siyasi parti.

* Yıllardır iktidar olan ve Türkiye'nin büyük kitlesinin oyunu almış olan parti.

hoşlanmadıgım hoşlanmayacagım ama saygı duymak zorunda oldugum parti.

İlk 4 yıldan sonra bozdu.
Oysa ki ilk dönem gayet başarılı toplumun her kesimini kucaklayan ılımlı bir parti idi. Zamanla alt yapısının düşüncelerini topluma yavaş bi şekilde empoze etmeye başladı kürt açılımı ile sacmaladi ve toplumda ki ayrımcılık tohumunu attı sonra seçtiği yöneticiler yolsuzluk iddaalari sürekli mağdur oluşu ve Fetullah gülen denilen cemaat lideri ile yaptıkları is birliği çıkarlarına ters düşünce haberimiz yoktu bunlar devletin içine sizmis paralel yapı masalı ile kendisine oy veren kişileri kandırmak için uğrasmasi kötünün iyisi bir parti konumuna getirdi.

Vakti zamanında kapatma davası açılmış bir partidir aynı zamanda

Uzunca yazamıycam sadece istikrar sürdükçe bozulan ve gayesinden uzaklaşan parti.

1976 yılında Milli Selamet Partisi nin Gençlik kolu başkanlığını yapan 2001 de kurduğu partidir.Ayrıca 1997 de Ziya Gökalpin "Askerin Duası" isimli şiiriden bir dörtlüğü değiştirmisi halkı din.dil.ırk ayrımcılığı ile lanse edip tahrik ettiği gerekcesiyle 4 ay hapis yattı çıktığında birdaha muhtar bile olamaz dendi yasalar gereği ancak bizimki dururmu 2002 seçimlerinde siyasi yasağı olduğundan seçimlere girememişti abdullah gülü soktu gül hükümeti kurarken buda o esnada T.B.M.M ne sunduğu yasa değişikliği talebinin onaylanması sayesinde abdullahtan olayları devralıp bugünlere geldi .... VE akp Erbakanın Kötü Çocukları Tarafından bugün hala türkiyeyi fetişist emelleri doğrultusunda kırbaçlamaktadır ancak nabarsın türk halk çileye alışıktır tıpkı Erdoğanında Dediği gibi...

Simdi önceleri Tam bir akp sevdalisiydim cünkü doğru isleri vardı.
-Türk milletinden ziyade Türkiye vatandaslarinin refahini düsündüler.( ez azından öyle dile getirdiler.)
-Siyasete her boku katip katip başörtüsü denildiginde amaann öcü bu öcüü siyasete dini karistirmayin diyenleri ezdi.(Böyle kücük olaylari büyüten kisiler nasil bir gelismislikten bahsediyorsa artık)
- Yolda yoldur kardesim yaptı yani, o koltuğa oturup yol yapmayi birak yollari satan insanlara sahitlik etmis bir toplum vardi.
- Rusya ucagi düsürmüsüz genclerimiz rusya'yi ti'ye aliyorlar, yapilabilinirmiydi daha öncesinde :D
Neyse simdi sevmiyorum yahu Akp'yi yanlış'a evet yanlış demek yerine " ben yaptim olacak" demeleri rahatsiz ediyor beni.
Bir diger neden ise;
Kürt sorunu altında pkk ile baris kampanyasi yurutmesi..
Arada ince bir cizgi var, Kürt sorunu diyorsan Kürt halkiyla halledeceksin.
pkk Kürtün temsilcisiymis gibi davranilmasi vede topluma boyle lanse edilmesi elbetteki Kürt genclerini birkez daha pkk'ya yönlendirdi.

Sorsan öğretmen oy vermez, öğrenci oy vermez, işçi oy vermez, emekli oy vermez,

Kim veriyor la bunlara oyu suriyeliler mi ? - evet geçici kimlik ile verdiler.

Adamlar tek başına iktidar oldu, din üzerinden prim yapıp müslümanları satan tek parti.

Yapacak bir şey yok maalesef.

LgrmDJ.png

Suni teneffüsle yaşam mücadelesi veren solcuların, Baskıcı,diktacı,hoşgörüsüz,saygısız kemalistlerin, Ak sakallı dede yoldaş Marx'ın ve havarilerinin destekçilerinin asıl öfkesi, hedefi Erdoğan'dır. Dolayısıyla Ak parti her ne kadar yanlışları,hatalarıda olsa tüm diğer zihniyetlerden daha insancıldır,daha barışçıldır. Seçimlerde farkla iktidar olması bunun göstergesidir. Aksini iddia edenlerin iktidarlığınıda gördük. Bu millet yaptığınız rezilliği unutmadı,unutmayacak. Akp'ye münafık diyen zihniyet onlara oy veren herkese de bu şekilde itham etmiştir.

Bu Kemalistler ne yaptı size yahu :) Ağzınızdan düşürmüyorsunuz. Kendi partinizi savunurken bile Kemalistlerin üzerinden prim yaparak savunuyorsunuz, sonrada o partiyi,oy verenleri sevmiyorsak bile saygı duymamızı bekliyorsunuz. Kemalistleri veyahut o partiye oy vermeyen bütün herkesi ötekileştirerek yapıyorsunuz birde bunu. İşte "akp"nin açılımı budur.
Vekillerinin yaptığı yetmiyormuş gibi oy verenlerinde bizleri ayrıştırdığı partidir.

Bakara ile makara geçenleri aklayan bir zihniyet münafık değil de nedir ? BU SORUNUN ALTINDA EZİLMEKTEN MAHŞERE KADAR KURTULAMAYACAKSINIZ ..

#edit: Daha iyisi olmadığı için malesef 10 yıldır iktidar olan parti.

Şu cümleyi içtenlikle kuran kişinin insanlık kavramından haber yoktur.

Türkiye de gerçek solcular olmadığı için hala iktidar da olan partidir o.

Valla insancıl yönünü de gördük milyon dolarlari gotururkeeen
Anani da al git derken
Şehit askere kelle derken

Ak parti benim partim değildir. Bir müslüman olarak Ak partininin doğrusunu savunurum. Yanlışlarınıda belirtiyorum. Yüzlerce kez eleştirdiğim partidir. Hendekçileri savunanlar siz hendekçi olmuyorsunuz biz savununca Akp'li oluyoruz. Hiç kimse üzerinden prim yapma gibi bir niyetim yok, milletvekilide değilim yönetici de değilim. Seçimlerde %50 oy alan partidir. İnsanları tanımadan onlar hakkında hüküm vermeyin. Sırf farklı bir partiye oy verdiği için saygı duymadığınızı siz söylüyorsunuz. Akp'yi sevmiyorum,seçmenlerini sevmiyorum ama saygı duyuyorum bu saygı duymak değildir. İnsanı insan olarak sevememek ne acıdır.Zira bu da İnsanlık değildir. %50'lik seçmeni münafık ilan edenler kendini sorgulasın.

İnsan olarak insanı sevdiginiz yorumlari Kemalist solcular karşı tutumlarda da görmek isteriz.

Geri