Adalet ve Kalkınma Partisi 15 senedir Her secimden 1.Parti cıktı ama neden ?

Konu sahibi son olarak 1249 gün önce görüldü
Adalet ve Kalkınma Partisi 15 senedir Her secimden 1.Parti cıktı ama neden ?

14 Ağustos 2001 yılında kurulduktan yaklaşık 1 yıl sonra Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 2002 genel seçimleri yapıldı. AK Parti 365 milletvekili çıkararak tek başına iktidara geldi.Bundan sonraki girdigi yerel ve Genel secimlerde hep acık ara onde ve 1. Parti oldu ?

images

hqdefault.jpg

millet chpden korkduğu için akpye oy veriyor . a . Bunun gibi adamlar iktidara gelirse bizi keserler diyorlar. bizim tanıdık aday olduğu i.çin mhpye verdik .ama particilik yapmıyorum

Kayıp oyları unutmayın tartışırken.

Çünkü oy verecek başka bir lider göremiyor halk, daha iyisi olana kadar Akp nin birinci olacağı aşikar .

duran saat misali doğru söz söylenmiş ilk defa .pp KK'nın yetersizliği tabi ki .p Bahçeli'yi zaten hiç kayda değer görmüyorum bile

Çünkü Erdoğan'ın karşısında Erdoğan gibi zeki ve liderlik vasıfları ile ikna gücü yüksek bir muhalefet yok. Sevsek de sevmesek de durum budur.

Önüne yattığınız hoca efendi dediğiniz zat'ın rolü büyük.
şahsım adına akp saflarına hakkımı hiçbir şekilde helal etmiyorum.

Adalet?
Cezaevleri doldu taştı, nöbetleşe uyunan koğuşlar var. Adaletin adı var kendisi yok. Çiftçiye mazot 5tl, yat sahibine 2tl. Tarım ve hayvancılık tükenme noktasına gelmiş, teşvik desen yok denecek kadar az. Kendi kendine yeten ülkeler arasındayken şu anda son sıralara demir atmış durumdayız.

Kalkınma?
Ekonomi çökmüş durumda neredeyse, eğitim desen zaten allak bullak edilmiş vaziyette. Bir kaç ülke hariç büyük çoğunluğu ile ara bozulmuş durumda. Soydaşlarımızı katleden Sırplardan lop et ithal ediyoruz.

uzatmaya gerek yok

Recep Tayyip Erdoğan

Bisey sorcam night bu kadar reklam yapion kac ton kömür veriolar:D

Daha iyisi gelene kadar en iyisi Recep Tayyip Erdoğan :grifikir::grifikir::grifikir:

Geri