Adalar (İstanbul)

Konu sahibi son olarak 1033 gün önce görüldü
Hava cumaya kadar kademeli olarak artacak. Balkona kahve sigara içmeye üstüme kalın bir şey almaya gerek kalmadan çıktım.

Buyurunuz efendim :)

Balkondan resim çektim tam karşısı Bostancı Adalar iskelesi yarım saate bir vapur kalkıyor.
Ancak; gelir ve haber vermezsen kızarım :)

Hafta sonu derslerim var bu aralar haftaiçide gidecek arkadaş olmuyor pek :p
Lysden sonra artık giderken haber ederim gerçi ben kabataşı kullanıyorum genelde :D

Hafta sonu derslerim var bu aralar haftaiçide gidecek arkadaş olmuyor pek :p
Lysden sonra artık giderken haber ederim gerçi ben kabataşı kullanıyorum genelde :D

Kabataş B.Ada'ya gelmeden bütün adalara uğradığı için 1 buçuk saat falan sürüyor. Yorucu oluyor ama bol bol fotoğraf çekersen zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın.

Kabataş B.Ada'ya gelmeden bütün adalara uğradığı için 1 buçuk saat falan sürüyor. Yorucu oluyor ama bol bol fotoğraf çekersen zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın.

Vapurda zaman geçirmeyi seviyorum ben o yüzden tam benlik oluyor o yolculuk :tatlı:

Gitmesi gezmeyi çok eğlenceli ve hoş ama dönüş yolu bir o kadar ızdıraplı ve yorucu :)
eline sağlık Noah

Bir türlü kısmet olmadı gitmek:) Hoş fotolar .

Ada'ya her gelişimde mutlaka bir gelin çekimine denk geliyorum. Bu çift ingilizce biliyordu izin istedim çekim için izin verdiler. Gelin çok sıcak kanlıydı damat biraz kıskandı ama olur o kadar..

Mutlu olun.

5 Nisan 2016

Çok güzel olmuş çekimler. :hi:

Keske her yer Adalar gibi olsa İstanbul'da :)

Dün çektiğim son kareler..

Buyuk adalı biri olarak yaz aylarında çekilmez bir yer oluyor faytoncular da ayrı çakal ama yinede huzur veren bir yer.

bu harika be kardeşim çok başarılı çekimler

7M5QAm.jpg

Hani mutlaka görün denilen yerler vardır.Bu fotoğraflardan sonra huzur adına mutlaka görülmesi gereken bir yer izlenimi edindim.
Birgün gitmeliyim.:cici:
Emeklerine sağlık Noah,karelerle orayı dolaşmış gibi olduk.

Hani mutlaka görün denilen yerler vardır.Bu fotoğraflardan sonra huzur adına mutlaka görülmesi gereken bir yer izlenimi edindim.
Birgün gitmeliyim.:cici:
Emeklerine sağlık Noah,karelerle orayı dolaşmış gibi olduk.

Benim bir ayağım Ada'da Çavlan. Yazlığımız var orada ne zaman daralsam biraz kafa dağıtmaya gidiyorum. Bana çok iyi geliyor o modern köy havası.

Yolunuz düşerse beklerim. Başımın üstünde yeriniz var

Büyükadaya küçükken gitmiştim, çok güzelleşmiş. :)

30 Temmuz 2016

B.Ada balkonumdan.

Buranın en sevdiğim saatleri. Henüz kalabalık değil

Geri