Acun Ilıcalı: Çare yabancı hakem

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Fenerbahçe
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Premier Lig hakemleri, şeffaflık ve atamaların daha doğru yapılması adına tuttukları takımları federasyona bildirecekler

Acun Ilıcalı:
"İngiltere'nin MHK başkanını aradım. Hakemleri neye göre atadıklarını sordum. Hakemlerin tuttukları takımları, yakınlarının tuttukları takımları soruyoruz, ona göre atıyoruz" dedi.

Acun Ilıcalı: "Madem bizde tuttuğu takımın maçına o hakemi atamama durumu olamaz, o zaman çare yabancı hakem. Problemin %90'ı hakemlerden kaynaklanıyor. Gerilimin sebebi hakemler. Avrupa'nın iyilerini getirelim. Yunanistan'da bu hafta Alman hakem vardı.

Yabancı hakem sorunu çözecekse hiç düşünmeden getirsinler ancak İbrahim Hacıosmanoğlu'nun önceki açıklamalarını da unutmayalım.

Türk futbolunda kaos ve gerilimin hakemlerden kaynaklandığını söyleyen Acun Ilıcalı şöyle konuştu: "Çözüm yabancı hakem. Yabancı hakemler gelsin.

Başkanımız bu konuda ne der bunu söyleyecek kişi ben değilim, bu benim kendi fikrim. Fenerbahçe kulübünü temsilen söylemiyorum bunu. Gelecekte de bu tip problem olacak. Yabancı teknik direktör geliyor da yabancı hakem neden gelemiyor?

"KAOS VE GERİLİMİN SEBEBİ TÜRK HAKEMLER"
Türkiye'de yaşanan problemlerin %90'ı hakemlerden kaynaklı. Bütün kaos ve ülkedeki gerilimin sebebi hakemler tarafından kaynaklanıyor, bunu görmüyor musunuz?"

Acun Ilıcalı: "Jose Mourinho, Fenerbahçe'de mutlu. 15 dakika önce konuştuk. Türkiye'de hakemlerden mutsuz. İnsan cinnet geçirdiği zaman protesto eder ya, laptop koydu o da. Mourinho tadının kaçma nedeni belli ve son derece şaşkın. Neler olduğunu anlamaya çalışıyor. Hocamızdan beklentimiz protestosunu bu şekilde göstermesi. Türkiye'de adaletsizliği göstermek. Yan hakem üç kere atağı kesiyor. Futbolda olmayan kuralı Türkiye'de görünce, tepki veriyor."

şampiyon olamazsak ligten çekilelim

Acun alıştı kurgu programlarla kendi çalıp kendi oynamaya.Acuncum bu işler 3 tane asalak Survivor fanına şov yapmaya benzemez.
Galatasaray ile uğraşmak sana 5 beden büyük gelir.
Kanal kanal dolaşıp ağlıyorsun.Dominik güneşinde kararmış yüzün Kumluca domatesine döndü Galatasaray yüzünden.

Acun ileride bir Futbol takımını sartın alır. Şimdlik yol yapıyor.

Geri