KaraBiber
Platin Üye
-
-
-
-
“Acun-Adriana Lima aşkını nasıl karşıladık?” sorusunun cevabı ise aşağıdaki tweet’lerde gizli. Allah’ım sen aklımıza mukayyet ol.
1. Şairzade
Acun Ilıcalı Adriana lima ile aşk yaşıyorsa,5 sene sonra Megan Fox evimin kadını,çocuklarımın anası olabilir..ihtimal 1,50 umut 9,10 =10,60
2. Beyza Gül
Eğer adrianayla acun birlikte olabiliyolarsa ben de şu benim yakışıklıya yürüyebilirim dünyanın bin türlü hali var yani niye olmasın
3. Emre Güzel
Acun - Adriana ilişkisi ülke puanını etkileyecek mi?
4. Mehmet.
Sanki kankimiz Acun okulun en popüler kızıyla çıkıyor haberini almışız gibi valla
5. Marketing Holmes!
Linkedin paylaşımları ilginç matematik sorularından sonra yerini 'Acun - Adriana Lima' haberine bıraktığına göre hesapları kapatabiliriz.
6. İnci Temsili
ACUN'LA ADRIANA LIMA İLİŞKİSİNİ KUTLAMAK İÇİN BU AKSAM 19:00'DA TAKSİM'DE TOPLANIYORUZ.ÜLKESİNİ SEVEN HERKES ORDA OLSUN! BU BAŞARI HEPİMİZİN
7. HAMZAKORKUT
Acun&A. Lima ilişkisine çok sevindim. Brezilya karşısında en son Hasan Şaş'ın golüyle öne geçmiştik. Bu sefer Acun'un golüyle öne geçiyoruz
8.UMUTOURE
Acun'la adriana lima'nın ilişkisini öğrendiğimde tepkim
9. KÂHTALI GÜRKAN
Senelerdir türkiyenin yeteneğini arayan acun, türkiyenin en büyük yeteneği çıktı gururumuzsun cücük gözlü çocuk, helal olsun
10. Bahadır Çevik
Acun kendi hayallerini yaşamayı bıraktı bizim hayallere geçti
11. Biliyor muydunuz
Acun'un Adriana Lima ile aşk yaşaması, Türkiye'nin uluslararası arenada UEFA Kupasından sonraki en büyük hareketidir. #KeepCalmAndRespect
12. Yunus Günçe
Acun-Adriana evliliği, yurtdışındaki imajimizi düzeltebilir. Destekliyorum.
13. Dilere
Adriana Acun haberinden sonra Turk erkekleri ozguven patlamasiyla sevgililerini birakip sokaklara dokuldu.
14. Nafer Ermiş
Acun Adriana Lima'yı aldıktan sonra Amerika'yı müslümanların keşfetmiş olmasının önemi kalmadı.
15. gökhan
yalnız Acun da batının hep iyi yönlerini alıyo helal olsun adama.
16.Sabri Reyiz
Acun'un Adriana Lima aşk yaşadığını öğrenince ben;
17. gökhan
Acun Adriana Lima'yla aşk yaşıyomuş evleneceklermiş. Allah adama yürü ya kulum dememiş, resmen koş ya kulum, depar at kim tutar seni demiş.
18. simerazzi v3.0
Ak Saray'ı komandolar koruyacak... Adriana Lima Acun'la evlenecek...ALLAHIM ORALARDA Bİ GÖKTAŞI FALAN VARSA SAL DÜNYAYA SAL GİTSİN...
19. Ferdi Carrefour
Ben Adriana Lima, Brezilya'dan geldim, size sevgili olacam Acun Abi.
1. Şairzade
Acun Ilıcalı Adriana lima ile aşk yaşıyorsa,5 sene sonra Megan Fox evimin kadını,çocuklarımın anası olabilir..ihtimal 1,50 umut 9,10 =10,60
2. Beyza Gül
Eğer adrianayla acun birlikte olabiliyolarsa ben de şu benim yakışıklıya yürüyebilirim dünyanın bin türlü hali var yani niye olmasın
3. Emre Güzel
Acun - Adriana ilişkisi ülke puanını etkileyecek mi?
4. Mehmet.
Sanki kankimiz Acun okulun en popüler kızıyla çıkıyor haberini almışız gibi valla
5. Marketing Holmes!
Linkedin paylaşımları ilginç matematik sorularından sonra yerini 'Acun - Adriana Lima' haberine bıraktığına göre hesapları kapatabiliriz.
6. İnci Temsili
ACUN'LA ADRIANA LIMA İLİŞKİSİNİ KUTLAMAK İÇİN BU AKSAM 19:00'DA TAKSİM'DE TOPLANIYORUZ.ÜLKESİNİ SEVEN HERKES ORDA OLSUN! BU BAŞARI HEPİMİZİN
7. HAMZAKORKUT
Acun&A. Lima ilişkisine çok sevindim. Brezilya karşısında en son Hasan Şaş'ın golüyle öne geçmiştik. Bu sefer Acun'un golüyle öne geçiyoruz
8.UMUTOURE
Acun'la adriana lima'nın ilişkisini öğrendiğimde tepkim
9. KÂHTALI GÜRKAN
Senelerdir türkiyenin yeteneğini arayan acun, türkiyenin en büyük yeteneği çıktı gururumuzsun cücük gözlü çocuk, helal olsun
10. Bahadır Çevik
Acun kendi hayallerini yaşamayı bıraktı bizim hayallere geçti
11. Biliyor muydunuz
Acun'un Adriana Lima ile aşk yaşaması, Türkiye'nin uluslararası arenada UEFA Kupasından sonraki en büyük hareketidir. #KeepCalmAndRespect
12. Yunus Günçe
Acun-Adriana evliliği, yurtdışındaki imajimizi düzeltebilir. Destekliyorum.
13. Dilere
Adriana Acun haberinden sonra Turk erkekleri ozguven patlamasiyla sevgililerini birakip sokaklara dokuldu.
14. Nafer Ermiş
Acun Adriana Lima'yı aldıktan sonra Amerika'yı müslümanların keşfetmiş olmasının önemi kalmadı.
15. gökhan
yalnız Acun da batının hep iyi yönlerini alıyo helal olsun adama.
16.Sabri Reyiz
Acun'un Adriana Lima aşk yaşadığını öğrenince ben;
17. gökhan
Acun Adriana Lima'yla aşk yaşıyomuş evleneceklermiş. Allah adama yürü ya kulum dememiş, resmen koş ya kulum, depar at kim tutar seni demiş.
18. simerazzi v3.0
Ak Saray'ı komandolar koruyacak... Adriana Lima Acun'la evlenecek...ALLAHIM ORALARDA Bİ GÖKTAŞI FALAN VARSA SAL DÜNYAYA SAL GİTSİN...
19. Ferdi Carrefour
Ben Adriana Lima, Brezilya'dan geldim, size sevgili olacam Acun Abi.