Acun-Adriana Lima Aşkı İddialarına Tepki Tweetleri

Konu sahibi son olarak 576 gün önce görüldü
“Acun-Adriana Lima aşkını nasıl karşıladık?” sorusunun cevabı ise aşağıdaki tweet’lerde gizli. Allah’ım sen aklımıza mukayyet ol.

1. Şairzade

Acun Ilıcalı Adriana lima ile aşk yaşıyorsa,5 sene sonra Megan Fox evimin kadını,çocuklarımın anası olabilir..ihtimal 1,50 umut 9,10 =10,60

2. Beyza Gül

Eğer adrianayla acun birlikte olabiliyolarsa ben de şu benim yakışıklıya yürüyebilirim dünyanın bin türlü hali var yani niye olmasın

3. Emre Güzel

Acun - Adriana ilişkisi ülke puanını etkileyecek mi?

4. Mehmet.

Sanki kankimiz Acun okulun en popüler kızıyla çıkıyor haberini almışız gibi valla

5. Marketing Holmes!

Linkedin paylaşımları ilginç matematik sorularından sonra yerini 'Acun - Adriana Lima' haberine bıraktığına göre hesapları kapatabiliriz.

6. İnci Temsili

ACUN'LA ADRIANA LIMA İLİŞKİSİNİ KUTLAMAK İÇİN BU AKSAM 19:00'DA TAKSİM'DE TOPLANIYORUZ.ÜLKESİNİ SEVEN HERKES ORDA OLSUN! BU BAŞARI HEPİMİZİN

7. HAMZAKORKUT

Acun&A. Lima ilişkisine çok sevindim. Brezilya karşısında en son Hasan Şaş'ın golüyle öne geçmiştik. Bu sefer Acun'un golüyle öne geçiyoruz

8.UMUTOURE

B3xE7Z9IUAAznzg.jpg:large

Acun'la adriana lima'nın ilişkisini öğrendiğimde tepkim

9. KÂHTALI GÜRKAN

Senelerdir türkiyenin yeteneğini arayan acun, türkiyenin en büyük yeteneği çıktı gururumuzsun cücük gözlü çocuk, helal olsun

10. Bahadır Çevik

Acun kendi hayallerini yaşamayı bıraktı bizim hayallere geçti :(

11. Biliyor muydunuz

Acun'un Adriana Lima ile aşk yaşaması, Türkiye'nin uluslararası arenada UEFA Kupasından sonraki en büyük hareketidir. #KeepCalmAndRespect

12. Yunus Günçe

Acun-Adriana evliliği, yurtdışındaki imajimizi düzeltebilir. Destekliyorum.

13. Dilere

Adriana Acun haberinden sonra Turk erkekleri ozguven patlamasiyla sevgililerini birakip sokaklara dokuldu.

14. Nafer Ermiş

Acun Adriana Lima'yı aldıktan sonra Amerika'yı müslümanların keşfetmiş olmasının önemi kalmadı.

15. gökhan

yalnız Acun da batının hep iyi yönlerini alıyo helal olsun adama.

16.Sabri Reyiz

B3wd2l1IQAAG8MM.jpg

Acun'un Adriana Lima aşk yaşadığını öğrenince ben;

17. gökhan

Acun Adriana Lima'yla aşk yaşıyomuş evleneceklermiş. Allah adama yürü ya kulum dememiş, resmen koş ya kulum, depar at kim tutar seni demiş.

18. simerazzi v3.0

Ak Saray'ı komandolar koruyacak... Adriana Lima Acun'la evlenecek...ALLAHIM ORALARDA Bİ GÖKTAŞI FALAN VARSA SAL DÜNYAYA SAL GİTSİN...

19. Ferdi Carrefour

Ben Adriana Lima, Brezilya'dan geldim, size sevgili olacam Acun Abi.

Eğer adrianayla acun birlikte olabiliyolarsa ben de şu benim yakışıklıya yürüyebilirim dünyanın bin türlü hali var yani niye olmasın

Kız haklı neden olmasın.. :d

17 numaranın yorumunu çok beğendim bende :p

güzelmiş hee.

para için desem kadında para da var reklam falan mı acaba :D

Adriana Lima, Acun aşkını yalanladı yalnız. Acunla buluşmadım, görüşmedim, sevgili olmadık; Acun arkadaşım demiş.

30 yaşını dolduran futbolcu benzetmesi iyiymiş yalnız :honk:

Geri