açtıkları konuda tuttukları futbol takımlarının kuruluş tarihinden geri sayan üyeler

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Takım tutmama rağmen imrenmekle kalıyorum.

arada sallama sayı atıp ortalığı karıştırmak istiyorumda linç edilme korkusu var

2 takıma birden yazdığım oldu.. maksadım çabuk bitsin ama yeniden başlıyor..

Pek Güzide üyelerin, Pek Güzide binlerce s.çmıklı mesajlarıyla gurur duyduklarından olacak saçma bulduğu;
Ama tüm günün yorgunluğunu denizde taş sektirircesine üzerinizden atmanızı sağlayacak, kimseye çatmanızı yada ilgileniyormuş hissi vermenize imkan sağlamayacak;
Yüksek Emeller peşinde koşmak derdinde olmayan tatlı insanların arada bir bir kaç rakam paylaşarak sürdürdükleri bir gelenek.

Eğer bir forumda o konu yoksa o forum daha forum olmamıştır.

Bom oyunundan daha mantikli , ek olarak ilgi cekme cabasinda olup sekilden sekle giren uyeciklerin kastigi postlardan daha degerli olan birsey .
Bir dahaki geri sayimi acaba bu tur uyeler ne zaman sacmalamayi birakir diye mi yapsak.
Sanirim sonsuza dek surer.

Elazığspor için ben de konu açmayı düşündüm bi ara ama sonra kimse yazmaz tek başıma oynamak saçma olur diye Trabzonspor konusuna yazıyorum ne de olsa onlar da 1967 de kurulmuş .

ne çok hitmiş lan bu konular
oysa diğer konular daha önplandadır her zaman
öyle geleneği yemişim.
post sayısı işlese hadi yine iyisiniz dicem o da işlemiyor napıcaz ?
sayılarla post ilerletmek nedir lan.
ödülll felanmı var
düşünceni yaz git eğlen çık
beynini kullan sıradanlığın ötesine vur kendini.
sayılardan hiçbirşey anlaşılmıyor cancazım.

7/24 oyunları parsellemiş birinin absürt yorumuna güldüm ve gidiyorum.

:D :D :D :D

Eskiden yapıyordum da şimdi saçma geliyor; yapmıyorum.

amaçlarını hiçbir zaman çözemediğim üyeler :dyg:

olaylar yerinde incelenmeli diye gidip aralarına karıştım ama yine bi halt anlamadım :honk:

Kuruluş tarihinden geri değil kuruluş tarihine kadar sayıyoruz :p
Can sıkıntısı işte bir amacı yok.

Takım tutmuyorum fakat imrenmiyorum da .)

Dipnot: Kasımpaşa açılabilir adafjkl

Ota boka laf sokup farklı görünmeye çalışan gerizekalılardan olmaktansa böyle oyunlarla eğlenmesi bana daha masum geliyor..

Gerekli gereksiz bilgilenmekten, sürtüşmeleri görmeye mağruz kalmaktan, sayı saymak daha iyidir.

İçimden tuttuğum sayının son mesajdaki sayıya denk geldiği gün ben de yazacam.: ))

Gönül verilen takım için yapılan sempatik bir davranıştır bence
bazıları gider o takımın bir tshirtüne 60 tl verir kimisi de oyunda sayı sayar
En azından amaçsız,tutarsız,küfürlü,pohpohlayıcı antipatik gelen mesajlardan daha iyidir

Geri