acta non verba

Konu sahibi son olarak 359 gün önce görüldü
öyle değil lan.
ya Sting atıyorsun ya kurban
yok mu doksanlar falan
Kanka shape of my heart 1993 çıkışlı , ama tanıdık bişiler atim türkçe seni mi kırıcaz...
Buda dizindeki kabuğu kaldırıp içine hava girince teni acıtan cinsten ama gecelik dozumuzu alalım karşim.

Kanka shape of my heart 1993 çıkışlı , ama tanıdık bişiler atim türkçe seni mi kırıcaz...
Buda dizindeki kabuğu kaldırıp içine hava girince teni acıtan cinsten ama gecelik dozumuzu alalım karşim.

yok kanki stingde bildiğim sanatçı ancak hani herkes tarafından bilinen bir şarkı ya ( genel olarak ) daha biljnmeyen bir şey at diye dedim

yok kanki stingde bildiğim sanatçı ancak hani herkes tarafından bilinen bir şarkı ya ( genel olarak ) daha biljnmeyen bir şey at diye dedim
Doğru moruk , tamamdır o zaman ellerini sevdiğinin saçlarında hayal et kardeşim...

Affetmeyi öğrenir ya insan dara düştü mü
Kırıldığım herkesi affettim
Sadece bana küskünüm
Boynum eğri ama daha düzgünüm

la edriye yukardaki açıklamayı yaptıranlar...... bu yüzden bu adamın saçının tek bi teli düşsün hesabını sormaz mıyım size.......

D0AD648C-F60D-4FC4-A6A6-3622926180D0.jpeg

Son düzenleme:

Haziranın kara sularına girerken, küçük bir merhaba, küçük bir selam çakalım ayın 14 üne.

Ellerim artık toz tutmaz bir bahardır.
Çiçekli şiirler ile denk düşmek kayıp ülkeyken,
Aylardan mayısı göğsüme ilikleyen şüphesiz Hakk’tır.

Elif Nuray

İçinde yarattığın boşluktan at kendini
Kolay olmayan ne varsa yap, yor kendini

benim de yeğenler instagramda eski sevgilimi bulmuş..... ben kızın yaşadığını unutmuştum..... bunlar paylaştığı her fotoğrafı ekran görüntüsü alıp bana atıyolar...... bu aralar hepimizin benzer sınavları var yalnız değilsin la edricim.......

Geri