Açma telefonu sevgilim

Konu sahibi son olarak 1726 gün önce görüldü
230698_115887231830620_7946276_n.jpg

Telefonun ahizesi elimde, arama sesini duyuyorum. Keşke bir telesekreter karşılasaydı beni ''aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz'' deseydi. Tekrar dener miydim bilmiyorum, ama demiyor, çalıyor telefon uzun uzun, bakmıyorsun... Bazı ayrılıklar teknolojiyi kabullenemez, bunu ispatlarcasına ''cevap yok'' sinyali geliyor telefondan.

Telefonun ahizesi elimde, hayat çok uzadı sevgilim, mesafeler çok uzadı, bu arama sinyali çok uzadı. Keşke numaranı da değiştirsen diğer her şey gibi. Hayatlarımızı, var olma sebeplerinin ilk sırasına birbirimizi koyduğumuz o sıradan listeyi ve çapulcu ömürlerimizin baş köşesine koyup yüzümüz bile kızarmadan adına 'aşk' dediğimiz bu kekremsi hikayeyi değiştirdiğin gibi...

Biliyorum şimdi aradığım sen değilsin, biliyorum çünkü bir kaç başka tene de bağışıklık kazandıktan sonra sığlaştı bedenin. Vicdanımızın kefeleri ağırlaştı, ve zamanımız azalmıştı. Gidişler hep ikiye bölünür sevgilim, camileri ya da meyhaneleri dolduran insanların çoğu bir kaç cevapsız aramanın kurbanıdır. Çünkü iki yüzlüdür ayrılık illeti, illa ki alın üstü düşersin hayata, ya bir secde mesafesi ya da bir rakı mezesidir.

Açma telefonu sevgilim, ama ihtimalleri de unutma. Aynı alfabeye sahipken başka cümleler kurabildiğimizi mesela. Uyandığında gece yarısı anlamsız bir rüyadan yatağının boş tarafına elini sürüp beni düşünebileceğini ve hiç gereği yokken başı boş bir ayyaşa benden bahsedebileceğini mesela.

Açma telefonu sevgilim, ama ihtimalleri de unutma. Çünkü bazen gitmek sadece bir yürüme eylemidir..

açma telefonu sevgilim, kontörüm biter
ödemeli arama sistemi, ikimize de yeter

niye siz hiç fakfakirken sevgili olmadınız mı, orta okuldan itibaren öğrencilik denilen şey Allah'ın belası bir olgudur bizim ülkede, herkesin ağzı kokar açlıktan.
Nar pakedi 10.000 sms, yetmezdi şerefsiz adi paket, ah ah eski zamanlar.

Açma telefonu sevgilim, arama da, 7 saat telefonda ne konuşayım, kulağım düştü da, uy haçan, ay ömrümü yedi bu karılar ömrümü. Bi' sus be.

Geri