*Açlık*

Konu sahibi son olarak 2692 gün önce görüldü
Açlık; aslında midenizle değil, nefsinizin ne kadar doyumsuz olduğuyla alakalıdır.
Açlık; "ben" olma hırsının bitmek tükenmek bilmeyen sömürüsüdür.
Açlık; vicdansızlığın, adaletsizliğin, ahlaksızlığın, hayvani istek ve ihtiyaçların görünen yüzü; ama sinsice Allah'a meydan okumaktır.

2gDBbN.jpg

Dünya'nın nimetleri hepimize yetecek bollukta...
Birileri başkalarının önünden yemeseydi elbette...
Bu sebeple açlık; bazılarımızın şuursuz israfıyken, bazılarımızın avuç kadar midesini dolduramamasıdır.
Sonuç olarak açlık; varlığıyla da yokluğuyla da çok ama çok acımasızdır.
-Hatra-

Doyanların derdine bakıyorum da yalnızlıktan ve ilgisizlikten muzdaripler.Sonra aklıma gerçek derdi o küçücük yaşlarında çekenler geliyor.Yoksulluğun ve yoksunluğun gerçek hayat dramı olduğu evler.Allah yüreklerindeki umudu söndürmesin.
Mana taşıyan konunuz için sonsuz şükranlar @HATRA.Bugün forumda okuduğum en anlamlı konu.

tumblr_n8i0ubTF021sp7e3eo1_500.png

tumblr_n8i0ubTF021sp7e3eo2_500.png

tumblr_n8i0ubTF021sp7e3eo3_500.png

tumblr_n8i0ubTF021sp7e3eo4_500.png

tumblr_n8i0ubTF021sp7e3eo5_500.png

tumblr_n8i0ubTF021sp7e3eo6_500.png

tumblr_n8i0ubTF021sp7e3eo7_500.png

tumblr_n8i0ubTF021sp7e3eo8_500.png

tumblr_n8i0ubTF021sp7e3eo9_500.png

“Bugüne kadar hiç aç kalmadıysan, hep aç kalanların ekmeğini yemiş olabilirsin.
Birilerini aşırı doyuran, birilerini de aç bırakan bu zalim paylaşımın aşırı doyanları arasında olma.​
​Dağıt! Nasılsa dağılacaksın…”

Doyanların derdine bakıyorum da yalnızlıktan ve ilgisizlikten muzdaripler.Sonra aklıma gerçek derdi o küçücük yaşlarında çekenler geliyor.Yoksulluğun ve yoksunluğun gerçek hayat dramı olduğu evler.Allah yüreklerindeki umudu söndürmesin.
Mana taşıyan konunuz için sonsuz şükranlar

Yüreğinize sağlık olsun. İlginiz ve duyarlılığınız hem umut veriyor hem de mutlu ediyor sevgili Çavlan.

Geri