Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2 (2015)

Konu sahibi son olarak 977 gün önce görüldü
155491.jpg

Vizyon Tarihi: 19.11.2015

Yönetmen: Francis Lawrence

Senarist: Peter Craig, Danny Strong, Suzanne Collins

Tür: Macera, Bilim-Kurgu

Süre: 137 dk.

Oyuncular: Natalie Dormer, Jennifer Lawrence, Elizabeth Banks, Gwendoline Christie, Sam Claflin, Julianne Moore, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Jena Malone, Elden Henson

Konu: Katniss Everdeen, Panem halkıyla tam donanımlı hazırlandıkları savaş içerisindeyken Başkan Snow ile karşı karşıya gelir. Panem halkının özgürlük mücadelesini kazanmasına yardımcı olmak için Katniss’ın yakın arkadaşları Gale, Finnick, Peeta ve bir grup hayatlarının tehlikeye atarak 13. Bölge’den ayrılırlar. Atıldıkları bu tehlikeli görevin amacı Başkan Snow’a suikast düzenlemektir. Başkan Snow’un ise aklındaki tek şey Katniss’i yok etmektir. Düşmanlar, tehlikeli tuzaklar ve manevi tercihler, bu mücadelede hiçbir zaman olmadığı kadar zorlu olacaktır. Bu zamana kadar hayatta kalma savaşı veren Katniss, geleceğe yön verebileceğini fark eder.

[YOUTUBE]KmYNkasYthg[/YOUTUBE]​

Bence en iyi film olmuş diğerlerinin üstüne kesinlikle gidilmeli.

Benimle gelmek isteyen birini bulursam yarın gidicem mutlaka.
1 senedir bunu bekliyorum.

ya aslında Maria Puder , Heavenly sizle de sinema yapsak ne iyi olur :kiki: sonra tuncay bizim fotomuzu cekerdi :D

Sırf seriyi tamamlamak için gittim filme. 3. film gibi boş bir filmden sonra bu film biraz daha iyiydi. Ama ilki kadar tat vermedi. Finalini hiç beğenmedim. 10 üzerinden 6 veriyorum.

O zaman nete düşene kadar bekleriz bizde xd

Filme.bir bütün olarak bakarsak yani tüm serileri ile birlikte gayet güzel bi final olmuş.
ama filmin adına yakışır bi bölüm değildi. aksiyon bekleme.
En azından 1 nci bölümdeki durağan sahnelerin açığını kapatmasını bekliyordum

Filme.bir bütün olarak bakarsak yani tüm serileri ile birlikte gayet güzel bi final olmuş.
ama filmin adına yakışır bi bölüm değildi. aksiyon bekleme.
En azından 1 nci bölümdeki durağan sahnelerin açığını kapatmasını bekliyordum

O zaman ben nete düşmesini bekliyim xd

Geri