Kuzey
Platin Üye
Eee buna ben ne yapabilirim @ sezen İzmirde olsan evime alırdım çorba falan verirdim ama değilsin 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yerlerde surunecem az kaldi...marketler kapali
siz ne yedinizzz...açmisiniz :T:
doyurun beniiiiii :T:
Yimek hazırlayın yiyek o zaman![]()
Merhaba güzelim:cici:
Acıkıp da yemek çok güzel bir nimet.
Sana çok pratik bir tarif ,o kadar da lezzetli.Bugün olmasa da mutlaka demeni öneririm.:cici:
Pankeki her zaman tatlı niyetine yiyoruz ancak bu tarif tuzlu bir pankek! Sabah kahvaltısı, brunch veya akşam yemeğinde bile uygulayabileceğiniz bu pratik tarif oldukça lezzetli.
![]()
Malzemeler:
4 adet orta boy patates
1 yumurta
3 yemek kaşığı un
6 adet taze soğan
Yarım demet maydonoz
Karabiber, tuz, pul biber
100 gr. tulum peyniri
Servis için:
Süzme yoğurt
Yapılışı:
Patatesleri tuzlu suda haşlayın ve püre haline getirin. Tamamen soğuduktan sonra yumurtayı çırparak püreye ilave edin. Maydonoz ve taze soğanı çok ince şekilde doğrayın. Geriye kalan tüm malzemeleri de harmanladıktan sonra karışımı yoğurun. Tavayı orta ateşte kızdırın ve hafif yağ gezdirin. İstediğiniz büyüklükte parçalar alın ve elinizle düzleştirip tavaya yerleştirin. Alt üst yaparak her iki tarafını kızarttıktan sonra isteğe göre süzme yoğurtla servis edin.
Afiyet olsun)
hazira kincan haaaaaaa
olsadaa yesennnn...tahta var duvat varr :T:
ac kedi olunca gorgusuzde oluyom demiiiiiiÖncelik çorbadır zaten sonra ana yemektir sana öğretmediler mi bunu :asd:
Acıktım bende :T:
Kadınlar hazırlar erkekler yer burda![]()
Merak etme sen çiçeğimi alıp gelirim![]()
Bimden alırım sana![]()
urfada bunu yiyolarrrrr :agla:
![]()
anladim cimrisin :T: