Acımasız Gerçekler

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Bu sitenin aklının köşesinde hep kaldığı. Didem Arslan'la vazgeçilmez'se Ircforumlari'da vazgeçilmez.f

Ailemde ve sevdiklerimde çalkantı olunca sınanmak gerçeği..

Hayal ettiğin çoğu şeyi unutacaksın, birçoğu da hayallerinde kalmaya devam edecek.

Dünya genelinde aşılama belli bir seviyeye ulaşmadan salgın kolay kolay bitmeyecek...

Ceplerini yeterince doldurduklarinda bitecek _ siz hala dertleri sağlık mi oldugunu zannediyorsunuz .milletin sağlığıni düşünen 2825 tl asgari ucret emekli olunca 1000 lira emekli maaşı vermez. Kimse sizin sefil hayatınızı ve sağlığınızı düşünmüyor.

• Beğen
Tepkiler: ne
Eğer gerçekten insanların sağlığını dusunselerdi . Dünyanın en zengin insanları olan biil gibi 5li çete açlıktan kırılan afrikaya her yil 50 milyar dolar yardım ederdi . 3ediyor mu hayır

• Beğen
Tepkiler: ne
Her markete gittiğimde bişeye zam geliyor peki hiç durmayacak mı ? Acı ve gerçek.

Bskremde çok kalori var hemde bir tanesinde bile çok çok Bisürü

Hayallerini gerçekleştiremediğin sürece geçmişe özlem duymaya devam edeceksin.

Yarın iş var iş daha acımasızı beri gelsin

bir gun dogdugum, buyudugum, yasadigim ev bir baska ailenin yuvasi olacak. bana bu dusunce hep tuhaf, biraz aci gelmistir

Taktiğin kişi her kim ise kuvvete muhtemel zerre kadar umrunda değilsin.
Takmak- Umursamamak
Ateş-Su
Siyah-Beyaz
Yaşam- Ölüm
Denge şaşmaz.
Kişisel tavsiyem hemen silip atma, bir de umursamamayı dene bakalim; denge demistik

Burak özçivit benim için yakışıklı birisi değil çekici hiç değil ölenler varmış uğruna :d

Sevdiginiz is olunca, o kadar koymuyor da sevmediginiz is olunca omurden omur gidiyor.

Yarınların neler getireceğini bilememek çok ürkütücü.

Rüyada uçtuğunu sanırken ayaklarının üstüne düştüğünde uyanıp uçamadığını anlamak.

Geri