Acillll!!!!

• Kullanıcı Hali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4050 gün önce görüldü
Arkadaşlar merhaba . Benim Üni den oda arkadaşım geçen Günler'de Facebook'tan bir bayanla tanışmış. Skype adresleri falan alışverişleri olmuş daha sonra skype dan Görüşmeye başlamışlar. Bundan önce Facebook ta kadın bizimkine fantezilerini anlatmış böyle hoşlanırım şöyle hoşlanırım falan bizimkine de sormuş Çorap rengine kadar. Daha sonra skype da işte bi 30. Sn iç çamaşırla şov yapmış bizimki telden Girdiği için kadının aynı anda yazdıklarına cevap verememiş. Kadın kapamış sonra bi daha konuşmaya başlamışlar aynı zaman içinde . Kadın buna talimatlarda bulunmuş şöyle yapıcan böyle yapıcan öyle seviyorum ben. Buda yapmaya Başlamış kendini Afiş etmiş mastürbasyon yaparken. Ama kadın beğenmediğinden sanırım 40.sn de kapatmış video 1.40 dakika falan sürmüş. Arkadaşım bi kaç gündür okula gelmiyordu hali iyi değildi. Zorlayınca Anlattı yardım istedi benden. Anlattıktan hemen sonra YouTube kanallarına ve çocuğun Facebook hesabında Detaylı bi arama yaptık. Bişeye radtlamadık . Aradan üç gün geçmiş. Çocuğu face den engellemiş skype dan da yazdık cevap gelmedi. Acaba daha sonradan video atar mı yoksa bizim ki Boşa bi Endişe mi. Internete atılmasından korkuyor. Daha önce başına gelen Yada buna benzer bi konu yaşayanlar varsa bizi bilgilendirsin. Teşekkürler ilginiz için

İtiraf et, o arkadaşım dediğin kişi sensin dimi :T:
Bu kadar anı yaşamışçasına anlatılamazı doğrusu.d.d

Yok arkadaşım ben Değilim benim skype la falan hiç işim olmadı nişanlıyım

Korkma olm.
Gecenlerde bana da aynisi olmustu, 50 000 dolar verip kasetin orcinalini geri almistim.
Sonra Youtube ye yükledim, 100 000 dolar kazandim

Madem endişelenip korkuyodunuz nie yapıyonuz öyle bişi . :) Korkanın çocuğu olmazmış boşverin, takmayın böyle şeyleri zxşcözxc :)

Ben mağdur duruma düştüm burda bak şimdi :) :)

olm madem kadın videoyu hemen kapattı demek ki beğenmedi. beğenmediği çükü niye internete atsın.

Genelde arkadasa soyle olmus muhabbetinde olayi bizzat kisi yasamis oluyor hadi neyse .
Yedigi nanenin kokusunu ceker nolcak

:cat:

burda mağdur olan taraf kız olsaydı neyse de erkek çükünün videosunun atılmasından neden korksun ki la. milletin işi gücü yok hahaha şu şu adamın çüküne bak meheheh mi diycek. boşverin birşey olmaz

bence bujiler memede yapmış olabilir
bayır aşşa bi vurdurun kirvem
çalışır o
ben denedim
:^^^

Arkadaşlar duruma Açıklık getireyim :))) olay doğru ama ben Değilim zaten kimliğimi bilmiyorsunuz neden kendimi saklayayım :) öyle bişey olmayacağını Boşa kuruntu yaptığını bende söyledim ama rahat olamadı. Şimdi bunları okudu :) çükü beğenmedi muhabbetine öldüm

Geri