açılan her konuda laf sokulduğunu sanan forum üyesi

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Raven yazmadığınız sürece ne sokulduğunu anlayamam çünkü buna kafa yoramam :cici:

Aklıma direkt Alavarez geldi
bi ara her konunun altına "bu konuda kime laf sokuyoruz" diye dolanıyordu sanki. :nopsrn:

Kesinlikle ben değilim :torpu:
Çünkü ben “sanmam” :hppy:

ama bir ara gerçekten öyleydi, futbolcunun konularına hasret kalmıştık. gerçi o zaman daha futbolcu piyasaya çıkmamıştı.
şimdi duruldu yine.
yeni kadro bekliyoruz, bol atraksiyonlu, bol laf sokmalı, bol didişmeli...
nerde bu deli gençlik?

Benim için konu açılmıştı göndermeli :D
Yanlış yunluş işler :anla:
Sonra ben anlamamıştım falan sonra anlamıştım gerçi. Bazen anlayışlı oluyorum, bazen çok anlayışsızım. Ulan ne anlatıyom ben.
Okuyonuz mu?
Sanmayın, sorun. Ya da öyle bişi yapmayın, değmez. K.çı kırık bir forum olduğunu sürekli hatırlatın kendinize. İnsan unutabiliyor çünküm.

Bana sokulan şeyleri fark etmiyorum sanıyorsanız, yanılmıyorsunuz. Ben kimseyi okumuyom ki k. :gamer:​

Mesaj atıp bana mı soktun diyenler vardı bir ara neyse ki azalmışlar..

15-16 yaş grubundan mı söz ediyorsunuz ?

Açtığım konulardaki yorumlara bakınca, kendilerine sokulduğunu sananlar ortaya çıkıyor zaten. Özel bir çabaya gerek yok.

Çok fazla ilgilenmeyince yazılan çizilenle yani benim gibi, kim kime ne yapmış demiş söylemiş sevmiş sövmüş umursamıyorsun.

Birşey söyleyeyim mi değmez. Tanımadığın insana sokulan lafla gaza gelmek bunu hırs yapmak çok acınacak durumda asosyallik.

Sokulan laflari asla alinmayan forum uyesi

images

Geri