acil zayıflamam lazım ne yapabilirim ?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Arkadaşlar 4 ay önce işe başlamıştım yemekhanede 85 kiloydum 95 oldum 4 ay içerisinde bana fikir verin arkadaşlar ?

3 beyazdan uzak dur ve spor yap bol su iç yatmaya yakın yemek yeme..

Önerilen diyetleri uygulama. Bir hekimin tavsiyelerini dinle. Beni zayıflatan formül senin kaslarında deformasyona neden olabilir

Ekmeği azaltıp makarna ve pilavı keser çok su içip biraz da spor yaparsan sağlıklı ve de dengeli kilo verebilirsin.
Herkesin vücut yapısına uygulanan diyet başkadır.Uzun bir zamana yay sabret yavaşça zayıfla ki geri alma

Önerebilceginiz diyet listesi varmı
Herkesin bunyesi farklidir kafana gore diyet listesi uygulaman sagliksiz olur. Cok kısa surede verecegin kilolar sagligina zarar verecegi gibi diyeti biraktigin anda hemen geri alirsin. Sana onerim diyetsiyene gitmen. Sana gore hazirlayacagi diyet listesine uydugun takdirde ve gunluk 1 saat yurus yaptiginda fazla kilolarindan kurtulursun. Sabahlari uyandiginda bir bardak ilik su icmeyi ihmal etme.

kan testi yaptır sonra diyetisyene git. kuru kuru liste olmaz. sporsuz hiç olmaz.

Diyet listesi burdan olmaz, diyetisyene gitmelisin.
Spora da başla bir an önce :p

Boy kaç.. Kilo ile boy orantılı olmalı uzunsan kilon belkide normal..

Boyuna göre kilolusun bende 1.78 ama kilom 60 hadi ben zayıfım ama olması gereken 70 dir..

Geri